Sevimsiz birisi olur. :/ Law'ın ne alacağını hepimiz biliyoruz.Lawun Chiffonu. Pezosu nasıl olacak acaba. Pez aynı babası idi.
Kim dedi hatirlamiyorum ama Law Wanoda tayfasina adam alacak dendiydi. Yeni sağ kol
Sevimsiz birisi olur. :/ Law'ın ne alacağını hepimiz biliyoruz.Lawun Chiffonu. Pezosu nasıl olacak acaba. Pez aynı babası idi.
Kim dedi hatirlamiyorum ama Law Wanoda tayfasina adam alacak dendiydi. Yeni sağ kol
Shinobu ve Law arasında ki elektriklenmeyi kimse reddedemez. Tamamen birbirleri için yaratılmışlarRobin'i kaptırmamak için yapıyor o. Baktı rakip güçlü. Baktı son zamanlarda Law-Robin çiziliyor. @Mr.Bushido
Hakkını yedirmem fandaşımın. O başında beri Robin'i çok sever ve RobinxZoro der. Tıpkı benim gibi.Robin'i kaptırmamak için yapıyor o. Baktı rakip güçlü. Baktı son zamanlarda Law-Robin çiziliyor. @Mr.Bushido
Biri üzgünse diğeri mutlu olamaz.Üzgün kedi galp mutlu kedi
Nötrlüyorlar işte. Zamanla ikisi de duygusuz olacakBiri üzgünse diğeri mutlu olamaz.
Arc başından beri Hawkins ile Law arasında da bir elektriklenme vardı.Shinobu ve Law arasında ki elektriklenmeyi kimse reddedemez. Tamamen birbirleri için yaratılmışlar
Law'da Robin'i Robin'de Law'ı sever. Ne olmuş yani. Ah koçum nasılda kucaklamış kaçırıyordu. Aynen böyle devam. İşi biliyor.Hakkını yedirmem fandaşımın. O başında beri Robin'i çok sever ve RobinxZoro der. Tıpkı benim gibi.
Yav Robin Law iyi gene ya. King Smoothie diyen var Neymiş, aileye girecekmisRobin'i kaptırmamak için yapıyor o. Baktı rakip güçlü. Baktı son zamanlarda Law-Robin çiziliyor. @Mr.Bushido
Aha Law <3 Hawkins diyorsun yani hahahaArc başından beri Hawkins ile Law arasında da bir elektriklenme vardı.
Biri kan ağlıyordu en son. Shinobu'nun sonu da öyle olacak.Aha Law <3 Hawkins diyorsun yani hahaha
Hehe hemen dön yine. O neymiş King-Smoothie oldu mu hiç.Yav Robin Law iyi gene ya. King Smoothie diyen var Neymiş, aileye girecekmis