Benim gül gibi Robin'imi siz nasıl Law ile yakıştırırsınız? Shinobu <3 Law.
Bu shipi destekleyen kişi sayısı 3 oldu Güzel. Yavaş yavaş gucleniyoruz.Benim gül gibi Robin'imi siz nasıl Law ile yakıştırırsınız? Shinobu <3 Law.
Ne yakıştırması la, alenen ateş bacayı sarmış, Oda soktu gözümüze.Benim gül gibi Robin'imi siz nasıl Law ile yakıştırırsınız? Shinobu <3 Law.
La tek gönül Shinobu'da ne düğünü. Asamın başı bağlı, yüz verdiği falan yok.Bunlar hep yanlış anlaşılma.:d
Shinobunun da gönlü varsa e yapalım düğünü işte
Bence aşırı yakışıyorlar muazzam bir çiftBu shipi destekleyen kişi sayısı 3 oldu Güzel. Yavaş yavaş gucleniyoruz.
Demek öyle ha? Beni buna sen zorladın.Ne yakıştırması la, alenen ateş bacayı sarmış, Oda soktu gözümüze.
Kız adamın üstüne yatmış daha naapsın.
4 o zaman Meyve tehlikeli ama.Beni de say
Sonunda aklı selim biriOdanın başından beri Robini kimin ile yakıştırdığı bellidir.
E sana ilk mesajımda gösterdim ya Robin'in niyeti ne falan.Beni de say
Peki bundan şeyin haberi var mı eee Robin in
Canon sahne vs FanartBence aşırı yakışıyorlar muazzam bir çift
Demek öyle ha? Beni buna sen zorladın.
Bir daha duymayayım Robin Law falan. Gerekirse Robin kendinden bir klon yapar onunla takılır ama Law'a yar olmaz
Attıklarımın hepsi Oda'nın çizimiCanon sahne vs Fanart
Tabi sen gerçeklere sırtını dönmek istiyorsan senin bileceğin iş.
Abi en güzel kadın Robin. Haliyle fanı olduğum için kimin yakışıklı olduğunu söylememe gerek yok gkglfldklsEvet aman diyim çürütür bizim oğlanı
He he he
Yok ikna edemedi Zoro ile Robin in daha çok yaşanmışlığı var hem yaralı adam napsın başka :d
Ayıp etmez benim Robin'cimAyıp etti Wano'da ama ona ne diceksin:d