Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.Law 26 Robin'i 31 biliyorum. Zoro'ya kıyasla yaş aralığı gayet uygun.![]()
Law'a biraz daha hareketli bir kadın lazım. Onu tamamlayacak birisi lazım.
Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.Law 26 Robin'i 31 biliyorum. Zoro'ya kıyasla yaş aralığı gayet uygun.![]()
Shinobu naz yapıyor ya bakma sen ona onun da gönlü var torao'daO zaman sana da bu mesajı armağan ediyoruz.![]()
Onun da sırası gelicek güzel bir tane bulursam yaparımSeni kulübe aldım ben geçen. Luffy avatarına geç Robin'e doyduk ya.![]()
İzledim de filmde Robine yanaşan lawdurSen filmi izlemedin galiba.Bugün ki sohbetin üstüne çok güzel gitti o sahne.
![]()
Law ile Robin yaşadıklarıyla birbirlerini anlayan en iyi çift olurlar.Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.
Law'a biraz daha hareketli bir kadın lazım. Onu tamamlayacak birisi lazım.
Robin'in de Law'a yanaştığı sahneler var şimdi zaten attık onları.İzledim de filmde Robine yanaşan lawdur![]()
Ortada ki Oda. İkisinin de elini tutuyor.Law yokken Zoro vardı ama oda hayırsız çıktı![]()
Pardon çöp dimi asgfdgsad![]()
Zoro'ya artık güven olmaz. Birisi Robin'i ben seviyorum bana ver der. Gider verir kılıcı verdiği gibi.Oda'nın kendisi kararsız ama bence Zoro-robin
![]()
E hep Robin yanaşacak değil herhalde. Karşılıklı bu işler.Shinobu naz yapıyor ya bakma sen ona onun da gönlü var torao'da
İzledim de filmde Robine yanaşan lawdur![]()