Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.Law 26 Robin'i 31 biliyorum. Zoro'ya kıyasla yaş aralığı gayet uygun.
Law'a biraz daha hareketli bir kadın lazım. Onu tamamlayacak birisi lazım.
Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.Law 26 Robin'i 31 biliyorum. Zoro'ya kıyasla yaş aralığı gayet uygun.
Shinobu naz yapıyor ya bakma sen ona onun da gönlü var torao'daO zaman sana da bu mesajı armağan ediyoruz.
Onun da sırası gelicek güzel bir tane bulursam yaparımSeni kulübe aldım ben geçen. Luffy avatarına geç Robin'e doyduk ya.
İzledim de filmde Robine yanaşan lawdurSen filmi izlemedin galiba. Bugün ki sohbetin üstüne çok güzel gitti o sahne.
Law ile Robin yaşadıklarıyla birbirlerini anlayan en iyi çift olurlar.Robin 30'muş. Law da 26'mış. Zoro-Robin zaten en saçması.
Law'a biraz daha hareketli bir kadın lazım. Onu tamamlayacak birisi lazım.
Robin'in de Law'a yanaştığı sahneler var şimdi zaten attık onları.İzledim de filmde Robine yanaşan lawdur
Ortada ki Oda. İkisinin de elini tutuyor.Law yokken Zoro vardı ama oda hayırsız çıktı
Pardon çöp dimi asgfdgsad
Zoro'ya artık güven olmaz. Birisi Robin'i ben seviyorum bana ver der. Gider verir kılıcı verdiği gibi.Oda'nın kendisi kararsız ama bence Zoro-robin
E hep Robin yanaşacak değil herhalde. Karşılıklı bu işler.Shinobu naz yapıyor ya bakma sen ona onun da gönlü var torao'da
İzledim de filmde Robine yanaşan lawdur