Kardeşim ben Nardo izlemiyorum neden spo veriyorsunJiraiya gibi, Hiluluk gibi ölmek herkese nasip olmaz.
Gai gibi öl ölecek isen.
Kardeşim ben Nardo izlemiyorum neden spo veriyorsunJiraiya gibi, Hiluluk gibi ölmek herkese nasip olmaz.
Uşak diyen ben değildim. Bizde dostuz onun yanında.Uşak mı!? Biz ona dost diyoruz. Tabii yancı fanları ne anlar
Coby'dir. Her seyi Zoro'ya mâl ediyor gibisin.
Seri sonu senin ki yasarsa onu gececek maalesef. Bu da aci bir gercek
Coby ölsün o zaman itirazım yok.
Olm Zoro'yu bulaştırma ittouryu iai diye başlarım.Uşak diyen ben değildim. Bizde dostuz onun yanında.
Bununla çişe çıkılmaz. Bundan anca Usoppa yandaş olur, Choppera asistan olur@Aiden Low'cğumuz aslında Luffy'nin yandaşı değil de Zoro'nun yandaşı gibi baksana.
Kralın sağ koluna da bu yakışırdı. XD
Vursaydın.Bununla çişe çıkılmaz. Bundan anca Usoppa yandaş olur, Choppera asistan olur
Aynen öyle Ayden biz acı çeken ve yetimin yanındayız her daimTek vuruşla amel defterini kapattığı Jack için aman gelir Holdeme dalmayin diye ağlayan Law Zunishaciyiz.
Goygoy yapıyorum tabii Historya Biz Sakura'da Hiluluk, Baratie'de Zeff, Marinede Smoker olalım. Güçlü ekip şöyle kenarda kalsın
Bu arada Ray'den bahsediyoruz. Hiç Gaban'ı anan yok. Oden diye biri çıktı onun bile arkasına düştü. Halbuki Sanji=Gaban durumu yok muydu? Xd Onunla ilgili düşüncelerini merak ettim.Öyle olsa ada ortadan ikiye ayrılırdı kanka