Gücünü vermesine ben karşıyım. Ben ölmesine de karşıyım.Gücünü vermeden ölmese bari. Ayrıca ölecekse de düzgün ölsün. Saçma sapan bir şekilde değil, yakışmaz. Jiraiya gibi ölsün. Neji gibi değil. Haksız mıyım @traokun
Gücünü vermesine ben karşıyım. Ben ölmesine de karşıyım.Gücünü vermeden ölmese bari. Ayrıca ölecekse de düzgün ölsün. Saçma sapan bir şekilde değil, yakışmaz. Jiraiya gibi ölsün. Neji gibi değil. Haksız mıyım @traokun
O zaman seni seçtim @01746 Ro shi nan teGücünü vermesine ben karşıyım. Ben ölmesine de karşıyım.
Jiraiya gibi, Hiluluk gibi ölmek herkese nasip olmaz.Gücünü vermeden ölmese bari. Ayrıca ölecekse de düzgün ölsün. Saçma sapan bir şekilde değil, yakışmaz. Jiraiya gibi ölsün. Neji gibi değil. Haksız mıyım @traokun
İlk uşağı Zorodur onunİlk uşaklar ölür zaten
Ahh hiluluk yaa unutmuşum reisi.AffolaJiraiya gibi, Hiluluk gibi ölmek herkese nasip olmaz.
O zaman seni seçtim @01746 Ro shi nan te
O ölürse forum çöker. Forum insan olsa damarlardan marimo kanı akarİlk uşağı Zorodur onun
Uşak mı!? Biz ona dost diyoruz. Tabii yancı fanları ne anlarİlk uşağı Zorodur onun
Coby'dir. Her seyi Zoro'ya mâl ediyor gibisin.İlk uşağı Zorodur onun