Baelish kim bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorumLaw anca Bepo ile kutu kutu pense oynar, Baelish karşısında.
Baelish kim bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorumLaw anca Bepo ile kutu kutu pense oynar, Baelish karşısında.
Önce Law'un düzgün çalışan bir planını göreydik helePetyr Baelish vs Trafalgar D. Water Law. Satranç maçı. Baelish'in bulunduğu evrenin entrikaları çok daha alengirli ve sert. Bealish alır.
Bence Law'un şansı var. Haksızlık ediliyor. Baelish aşırı kurnaz belli başlı zaafları var. Law Cat'e olan zayıflığını hal ve hareketlerinden çözer ve Sansa'yı esir alırsa işler karışır. Serçeparmak tam konsantre olamaz.Önce Law'un düzgün çalışan bir planını göreydik hele
Law elinin altındaki adamları kontrol edemiyor, yani çok iyi bir plan yapsa da plana dahil olan kişiler bunu dinlemiyor. Benim gözümde bir eksi bu.Bence Law'un şansı var. Haksızlık ediliyor. Baelish aşırı kurnaz belli başlı zaafları var. Law Cat'e olan zayıflığını hal ve hareketlerinden çözer ve Sansa'yı esir alırsa işler karışır. Serçeparmak tam konsantre olamaz.
Kendimi gördüm ve çok iyi demişim bak
Bak şimdi muhtemelen gene geyik yapıyorsun. Ama o kadar gerçekçi ki insan sahiden kızdın falan sanıyor.Diger Law fanınin yaptığı hic hos degil. Bir manga karekteri için birbirimize laf edeceksek bu sence hoş olur mu?
"Geyik Sohbet Konusun" 'dayız eğer bir yanlıs mesaj varsa bilemem. Eğer mesaj "Genel Tartısma" "Bolum Konusunda" olsaydı lafına hak verirdim ama konu amacına yonelik yorumuma laf etmen yanlıs bir söylem.
Notanymore ile aynı düşünüyorum.Amacını anlıyorum da insanı ürkütüyorsun yahu. Çok gerçekçi yazıyorsun.
Ne kadar geyik yeri olsa da seninde sürekli poşet poşet poşet poşet demen hoş değil. Geyiğinde bir sınırı olur.Diger Law fanınin yaptığı hic hos degil. Bir manga karekteri için birbirimize laf edeceksek bu sence hoş olur mu?
Burada Bobbin ve Chopper'ı evrenin zirvesi kabul edip birbirleri ile kapıştırdık daha bugün. Yani bu başlıktaki yorumların ciddiyetini çok takma.Notanymore ile aynı düşünüyorum.
Ne kadar geyik yeri olsa da seninde sürekli poşet poşet poşet poşet demen hoş değil. Geyiğinde bir sınırı olur.
Sinir bozuyor ama. Senin sevdiğin karaktere her yorumda poşet dense bir yerde sinir bozar.Burada Bobbin ve Chopper'ı evrenin zirvesi kabul edip birbirleri ile kapıştırdık daha bugün. Yani bu başlıktaki yorumların ciddiyetini çok takma.