Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece Geyik Sohbet

Bence Law'un şansı var. Haksızlık ediliyor. Baelish aşırı kurnaz belli başlı zaafları var. Law Cat'e olan zayıflığını hal ve hareketlerinden çözer ve Sansa'yı esir alırsa işler karışır. Serçeparmak tam konsantre olamaz.
Law elinin altındaki adamları kontrol edemiyor, yani çok iyi bir plan yapsa da plana dahil olan kişiler bunu dinlemiyor. Benim gözümde bir eksi bu.

Diger Law fanınin yaptığı hic hos degil. Bir manga karekteri için birbirimize laf edeceksek bu sence hoş olur mu?
Bak şimdi muhtemelen gene geyik yapıyorsun. Ama o kadar gerçekçi ki insan sahiden kızdın falan sanıyor. :fool:
Ama eğer sahiden rahatsız olduysan olma. Traokun, söz konusu Law olduğunda hep ciddi. Hiç şakaya gelmiyor.
Ciddiye alma onu. :sapkali:

Geyik başlığında neden satranç vs'su konuşuluyor bu arada? :hoo:

:) "Geyik Sohbet Konusun" 'dayız eğer bir yanlıs mesaj varsa bilemem. Eğer mesaj "Genel Tartısma" "Bolum Konusunda" olsaydı lafına hak verirdim ama konu amacına yonelik yorumuma laf etmen yanlıs bir söylem.
Amacını anlıyorum da insanı ürkütüyorsun yahu. Çok gerçekçi yazıyorsun. :fool:
Notanymore ile aynı düşünüyorum.

Diger Law fanınin yaptığı hic hos degil. Bir manga karekteri için birbirimize laf edeceksek bu sence hoş olur mu?
Ne kadar geyik yeri olsa da seninde sürekli poşet poşet poşet poşet demen hoş değil. Geyiğinde bir sınırı olur.

Notanymore ile aynı düşünüyorum.

Ne kadar geyik yeri olsa da seninde sürekli poşet poşet poşet poşet demen hoş değil. Geyiğinde bir sınırı olur.
Burada Bobbin ve Chopper'ı evrenin zirvesi kabul edip birbirleri ile kapıştırdık daha bugün. Yani bu başlıktaki yorumların ciddiyetini çok takma.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık