Sanji gibi yıkıkların yapamadığını yapıyor çocuk. Geleceğin Wano Shogun'u !!!Biraz da Momo'yu konuşalım. En iş bitiren karakter bu çocuk.
Sanji gibi yıkıkların yapamadığını yapıyor çocuk. Geleceğin Wano Shogun'u !!!Biraz da Momo'yu konuşalım. En iş bitiren karakter bu çocuk.
Yav bu... Laf edecek kelime bulamiyorum... Yav son spoiler da poşetin ne isi var?Biraz da Momo'yu konuşalım. En iş bitiren karakter bu çocuk.
Sağlam bir meyvesi var, babasına bakarsak kral haki açabilir, Zunisha'yı kontrol ediyor. Kadınlar arasında popüler. Daha ne olsun be.Sanji gibi yıkıkların yapamadığını yapıyor çocuk. Geleceğin Wano Shogun'u !!!
İç geçiriyor işte. :/ Bir Momo kadar olamadık diye. ./Yav bu... Laf edecek kelime bulamiyorum... Yav son spoiler da poşetin ne isi var?
Wano için mükemmel Shogun. Hem Doğu Ejderhası hem de birinde olması milyonda birden de az ihtimale sahip bir güce sahip.Sağlam bir meyvesi var, babasına bakarsak kral haki açabilir, Zunisha'yı kontrol ediyor. Kadınlar arasında popüler. Daha ne olsun be.
Bunu ciddi mi dedin bilmiyorum ama Kral Haki babadan oğula gecmiyordu galiba? Olsaydı Dragon ve Garp'ta da olurdu.Sağlam bir meyvesi var, babasına bakarsak kral haki açabilir, Zunisha'yı kontrol ediyor. Kadınlar arasında popüler. Daha ne olsun be.
İç geçiriyor işte. :/ Bir Momo kadar olamadık diye. ./
Cidden öyle. Üstüne iyi bir kılıç ve haki eğitimi alırsa karşısında az kişi durur.Wano için mükemmel Shogun. Hem Doğu Ejderhası hem de birinde olması milyonda birden de az ihtimale sahip bir güce sahip.
Şimdi Dragon'da olabilir. Soy kavramı da önemli diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim tabi.Bunu ciddi mi dedin bilmiyorum ama Kral Haki babadan oğula gecmiyordu galiba? Olsaydı Dragon ve Garp'ta da olurdu.
Ula poset sen onlardan beter cıktin...
Google görsellerden arattım.Daha basit şekilde.
Trafalgar Law doctor diye arattım.
Ben genelde pinterest'ten bakıyorum resimlere. Sen nasıl baktın.
Şarkı da Mugiwara-yaaaa deyişi yetti bana.
Diğerinin sözlerine bakmamıştım bakayım.
Edit: Baktım sözlerine. Boşuna kalp hırsızı denmiyor.
Şarkısında geçen bir kısım; "Once you're addicted, you can never escape. (Bir kez bağımlı olursan, asla kaçamazsın.) "
Şarkısı bile beni/fanlarını anlatıyor.
MeselaŞöyle dövmesi olmayan, efendi, saçı sakalı traşlı, bunun gibi manyak bir doktor değil de, psikopat olmayan bir karakterin fanı ol.
Dişinin kovuğuna yetmez !Büyük vs geldi çattı Bobbin vs Chopper ne olur ? İki kralın karşılaşması. @Mike söz sende. Bobbin
fanı kimdi unuttum diğer sözü de ona verelim.
Canavar formunda tek bacakla ezerse yetmeyebilir haklısın.Dişinin kovuğuna yetmez !
Kılıç eğitimini de Zoro'dan alır.Cidden öyle. Üstüne iyi bir kılıç ve haki eğitimi alırsa karşısında az kişi durur.