Allahım bu ney...?
Allahım bu ney...?
Ne yaparsam yapayım şu zalımın kızını sevmeyi bırakamıyorum... jsjsjsİnsan.
Ama hayali olanından.
Robin'i kimden esinlendiyse onu bul.Ne yaparsam yapayım şu zalımın kızını sevmeyi bırakamıyorum... jsjsjs
Oda böyle bir saçmalık yapmaz diyorduk ama 8-10 yaşında yetişkinleri tokatlayacak kadar güçlü bir kızı merdivenlerden yuvarlayarak öldürdü Oda Bu adamın oldu bittilerine inanmakta zorluk çekiyorum bazen. Tam bir mallll!Wano'da görüneydi ne olurdu
Esinlendiği kişi yaşlanmıştır şimdi kaç yıl olduRobin'i kimden esinlendiyse onu bul.
İşe yaramaz bir fazlalıkAllahım bu ney...?
Ya kızı varsa.Esinlendiği kişi yaşlanmıştır şimdi kaç yıl oldu
Bu biraz gereksiz oldu.Oda böyle bir saçmalık yapmaz diyorduk ama 8-10 yaşında yetişkinleri tokatlayacak kadar güçlü bir kızı merdivenlerden yuvarlayarak öldürdü Oda Bu adamın oldu bittilerine inanmakta zorluk çekiyorum bazen. Tam bir mallll!
Oda'nın oldu bittilerine bende sinir olsamda Kuina'nın ölümü Zoro karakterinin oluşumu için gerekli bir şeydi.Oda böyle bir saçmalık yapmaz diyorduk ama 8-10 yaşında yetişkinleri tokatlayacak kadar güçlü bir kızı merdivenlerden yuvarlayarak öldürdü Oda Bu adamın oldu bittilerine inanmakta zorluk çekiyorum bazen. Tam bir mallll!