Ben de sen siyah arka plan demesen, görüntü ben de gözüküyor sandığımdan tıklamayacaktım. O ne güzel görüntüymüş öyle.Sen söylemesen ayrıntıyı fark etmeyecektim. Png formatında olması kötü olmuş, siyah arka plan lazım fark edilmesi için.
Ben de sen siyah arka plan demesen, görüntü ben de gözüküyor sandığımdan tıklamayacaktım. O ne güzel görüntüymüş öyle.Sen söylemesen ayrıntıyı fark etmeyecektim. Png formatında olması kötü olmuş, siyah arka plan lazım fark edilmesi için.
Arkaplan ekleyip atacaktım da, sonradan görseniz güzel olur dedim not düştüm ben de ilk bakarken fark etmemiştimSen söylemesen ayrıntıyı fark etmeyecektim. Png formatında olması kötü olmuş, siyah arka plan lazım fark edilmesi için.
Şurada resmedilen güçlenme arzusu ve bu arzunun kaynağı, insanın kalbine dokunuyor, çok iyi. Oda'nın da kalbe dokunan çizimleri oluyor ama şu çizim odanınkine göre çok daha iyi.
Ekleyip atarsan, arşive alırım o fanartıArkaplan ekleyip atacaktım da, sonradan görseniz güzel olur dedim not düştüm ben de ilk bakarken fark etmemiştim
Al bakalımEkleyip atarsan, arşive alırım o fanartı
Çok iyiymiş avatar mı yapsam? Ya da öbürü tıklanında siyahlaşan hali avatar yapabiliyoz mu?Al bakalım
Avatarda olmuyordur muhtemelen Arkası png diye öyle gözüküyorÇok iyiymiş avatar mı yapsam? Ya da öbürü tıklanında siyahlaşan hali avatar yapabiliyoz mu?