Yabancı forumlarda çok mu takılıyonGözüme batıyor artık nedir
Yabancı forumlarda çok mu takılıyonGözüme batıyor artık nedir
Yok ya hiç işim olmaz, niye oralarda çok mu oluyor Gerçi arada görüyorum zaten ne hikmetse fanartlar genelde öyle. Millet sevgiye aç Hemen shipping'ler falan ya bi durun yaYabancı forumlarda çok mu takılıyon
Özellikle kızlar. Her erkeği shipliyorlar. Baba oğul gördüm öyle diyeyim.Yok ya hiç işim olmaz, niye oralarda çok mu oluyor Gerçi arada görüyorum zaten ne hikmetse fanartlar genelde öyle. Millet sevgiye aç Hemen shipping'ler falan ya bi durun ya
Ahaha rahat bırakın şu seriyi de okuyalımÖzellikle kızlar. Her erkeği shipliyorlar. Baba oğul gördüm öyle diyeyim.
Seri popüler olduğu için zor.Ahaha rahat bırakın şu seriyi de okuyalım
Shiplemek ne ? Merak ettim vallahaÖzellikle kızlar. Her erkeği shipliyorlar. Baba oğul gördüm öyle diyeyim.
Sevgili yapıyorsun iki karakteri. Atıyorum SakuraXHinata, Hinata X Tsunade.Shiplemek ne ? Merak ettim vallaha
Aaa aşırı gıcık oluyorum ona ya. Teşekkürler açıklama için.Sevgili yapıyorsun iki karakteri. Atıyorum SakuraXHinata, Hinata X Tsunade.
Vallaha ya! Teşekkürler@Shanks eline sağlık büyük emek var. Hepsini hizliresim e yüklenmiş yine de yaranamamış, kahrolsun böyle forum be!