Sakın haaaa! diyecektim de vazgeçtim. Böyle kaliteli işçilikleri paylaşarak çoğaltabiliriz. Ne kadar Zoro avatarı o kadar iyi. Ben kullanırım cezam bitince. O zamana kadar sen kullan da bakayım nasıl duruyor
Bunu biri avatarı yapsın yoksa dayanamicam.
İkisini de çok beğendim , gerçekten çok güzel olmuş.Bir kaç detay eksik ama gayet güzel.Eklemeden edemicem. Ace efsane olmuş
Yaptım valla.Çok beğendiysen salarım sana np.Sakın haaaa! diyecektim de vazgeçtim. Böyle kaliteli işçilikleri paylaşarak çoğaltabiliriz. Ne kadar Zoro avatarı o kadar iyi. Ben kullanırım cezam bitince. O zamana kadar sen kullan da bakayım nasıl duruyor
Ahahah arkada lgbt bayrakları efsane. Luffy ile Ace'i yakıştırıyorlar birbirine herhaldeSakın haaaa! diyecektim de vazgeçtim. Böyle kaliteli işçilikleri paylaşarak çoğaltabiliriz. Ne kadar Zoro avatarı o kadar iyi. Ben kullanırım cezam bitince. O zamana kadar sen kullan da bakayım nasıl duruyor
Edit:
Eklemeden edemicem. Ace efsane olmuş
Böyle sapıklıklar ve sapkınlıklar hep olur. Ama yine de Ace'in şekli bozulmazAhahah arkada lgbt bayrakları efsane. Luffy ile Ace'i yakıştırıyorlar birbirine herhalde
Çok iticiler lan.