Aslında Örümcek Adam yerine Bay Fantastik olsa daha iyi olurmuş. İki lastik adamın mücadelesini görmek mükemmel olurdu kesinlikle
Diğerleri de baya iyiymiş
Aslında Örümcek Adam yerine Bay Fantastik olsa daha iyi olurmuş. İki lastik adamın mücadelesini görmek mükemmel olurdu kesinlikle
Bay fantastik ile uyumlu olurlardı.Aslında Örümcek Adam yerine Bay Fantastik olsa daha iyi olurmuş. İki lastik adamın mücadelesini görmek mükemmel olurdu kesinlikle
Diğerleri de baya iyiymiş
Konusu vardı diye hatırlıyorum. Hatta Bay Fantastik'in sahip olduğu yetenekler daha çoktu, Luffy'nin şansı yoktu diyenleri hatırlar gibiyimBay fantastik ile uyumlu olurlardı.
Onlar vs. atsa diye hiç konuşuldu mu acaba
Konusu vardı diye hatırlıyorum. Hatta Bay Fantastik'in sahip olduğu yetenekler daha çoktu, Luffy'nin şansı yoktu diyenleri hatırlar gibiyim
babası mı lan yoksa mihawk zoroya yenilince, babamı da yenmeye gelecekmisin diyecek mi lan yoksa im mihawkın babası mı ?????
''beni babişkomdan isteyecek misin?'' axx xayali bile gözlerimi doldurdu..........babası mı lan yoksa mihawk zoroya yenilince, babamı da yenmeye gelecekmisin diyecek mi lan yoksa im mihawkın babası mı ?????
mihawk'ın babası üflese zoro bayılırbabası mı lan yoksa mihawk zoroya yenilince, babamı da yenmeye gelecekmisin diyecek mi lan yoksa im mihawkın babası mı ?????
Kesinlikle öyle. Ayrıca lastiği bizimkinden daha iyi kullanıyor. Luffy'nin bir üst modeli o adam. Belki de daha üstOyumu bende Bay fantastikten yana kullanırdım. O adam zeki. Luffy köşeye sıkıştırsa bile kriz anını iyi yönetir.