Kısa saçlı Nami derken 2 yıl önceki Nami'yi mi kast ediyorsun yoksa saçının kısa olması/görünmesi yeterli mi ?Kısa saçlı Nami'nin fanıyım, uzun saçlı Nami'yi de severim.
Kısa saçlı Nami derken 2 yıl önceki Nami'yi mi kast ediyorsun yoksa saçının kısa olması/görünmesi yeterli mi ?Kısa saçlı Nami'nin fanıyım, uzun saçlı Nami'yi de severim.
Kısa saçlı Nami derken 2 yıl önceki Nami'yi mi kast ediyorsun yoksa saçının kısa olması/görünmesi yeterli mi ?
Saçının kısa olması yeterli. Tarz olarak yani.Kısa saçlı Nami derken 2 yıl önceki Nami'yi mi kast ediyorsun yoksa saçının kısa olması/görünmesi yeterli mi ?
Sen vatan hainisin!!! JhsjssKısa saçlı Nami derken 2 yıl önceki Nami'yi mi kast ediyorsun yoksa saçının kısa olması/görünmesi yeterli mi ?
Reis bunlar hep FBİ'ın işleri. Önüme hep FrankyxRobin çıkıyor .Sen vatan hainisin!!! Jhsjss
Neyse ben artık yavaştan Hiyori ve Reiju’ya yanlamaya başlarım artık sjsjjssReis bunlar hep FBİ'ın işleri. Önüme hep FrankyxRobin çıkıyor .
Reiju'nun abileri var . İchiji, Niji, ...ji, Yonji.Neyse ben artık yavaştan Hiyori ve Reiju’ya yanlamaya başlarım artık sjsjjss
Hepsine tek atarım... özellikle de ...ji denen herife...Reiju'nun abileri var . İchiji, Niji, ...ji, Yonji.
Ben yine de Hina'yı da bir düşün derim.Hepsine tek atarım... özellikle de ...ji denen herife...
Hina fazla kalır. Classı yetmez.Ben yine de Hina'yı da bir düşün derim.