Maalesef öyle. Abv Oda!Oda'nın prenses hastalığı bitmiyor ki.Luffy istese onla yiyişecek en az 5 prenses var zaten.Ama karakter aseksüel olduğu için Oda'ya veriyor da veriyor
Maalesef öyle. Abv Oda!Oda'nın prenses hastalığı bitmiyor ki.Luffy istese onla yiyişecek en az 5 prenses var zaten.Ama karakter aseksüel olduğu için Oda'ya veriyor da veriyor
Bir dinazor için fazla pembe değil miUlti-sama
Kek adası ve Wano'da saç renkleri falan saçma sapan veriliyor zaten. Katakuri'nin kırmızı, Oven'in sarı kırmızı turuncu karışımı, Page1'in mor gibi gibi.Bir dinazor için fazla pembe değil mi
Reis sana katılmamak hoşuma gitmiyor ama bu haliyle de esaslı olabilir, sonuna kadar götüreceği bir dövüş yeterli bunun için, bağıra bağıra birilerinin adını sayıklamasın yeter.Keşke şöyle esaslı bir oğlu olaydı da babamın kellesini mi istiyorsunuz, önce beni geçmeyi deneyin diyen bir karakter görseydik!
CanımsınReis sana katılmamak hoşuma gitmiyor ama bu haliyle de esaslı olabilir, sonuna kadar götüreceği bir dövüş yeterli bunun için, bağıra bağıra birilerinin adını sayıklamasın yeter.
Keşke şöyle esaslı bir oğlu olaydı da babamın kellesini mi istiyorsunuz, önce beni geçmeyi deneyin diyen bir karakter görseydik!
Ne kadar da cinsiyetçi bir yaklaşım...Keşke şöyle esaslı bir oğlu olaydı da babamın kellesini mi istiyorsunuz, önce beni geçmeyi deneyin diyen bir karakter görseydik!