Uygulamaları var. Instake Downloader gibi.Bu resimleri nasıl indirebiliyoruz?
Uygulamaları var. Instake Downloader gibi.Bu resimleri nasıl indirebiliyoruz?
Öğeyi denetle yapıp yeni sekmeden alıyorum ben.Bu resimleri nasıl indirebiliyoruz?
Google'a Aboude art yazınca görsellerden çıkıyor zaten hayvan gibi.Sağ tık indir.
Uygulamaları var. Instake Downloader gibi.
Teşekkürler zamanı gelince kullanacağım avatarı aldım. Çalan olursa silerim valla tapulu malum artıkÖğeyi denetle yapıp yeni sekmeden alıyorum ben.
Edit:
Bunun Yamato versiyonunu bekliyorum benTeşekkürler zamanı gelince kullanacağım avatarı aldım. Çalan olursa silerim valla tapulu malum artık
Ekli dosyayı görüntüle 971
Önce ben istedim. Aha dayıya sor @Roronoa ZoroTeşekkürler zamanı gelince kullanacağım avatarı aldım. Çalan olursa silerim valla tapulu malum artık
Bundan sonra bir şey isteyecek olsam özelden isteyeceğim. Burda hemen kapıyorlar
Rayleighi sen al. Onunla işim yok. Oden'e olan muhabbetimizi cümle alem bilir. Savaş çıkar burada kan çıkarÖnce ben istedim. Aha dayıya sor @Roronoa Zoro
Çok güzel karısınız hanımefendi.
Yok ya ne Rayleigh ne Oden şu anki avatarımın yerini tutamazlar. HiyoriRayleighi sen al. Onunla işim yok. Oden'e olan muhabbetimizi cümle alem bilir. Savaş çıkar burada kan çıkar