Burası anca böyle refaha kavuşur.Fanart konusuna law robin nami ve roci atmak yasaklansın
Herhalde.Erkek atıyoruz beğenmiyorlar kadın atıyoruz beğenmiyorlar. Okama istiyorlar herhalde
Eşitlik istiyorum ben.
Burası anca böyle refaha kavuşur.Fanart konusuna law robin nami ve roci atmak yasaklansın
Herhalde.Erkek atıyoruz beğenmiyorlar kadın atıyoruz beğenmiyorlar. Okama istiyorlar herhalde
Aha da en büyük düşmanın.Law'u da ben paylaştım bayağı her türlü iki taraftan da bana laf geliyo zaten
Fanart konusuna law robin nami ve roci atmak yasaklansın
Çok kısıtlamak istemiyorum insanları ya. Eğlensinler. Seni rahatsız eden biri olursa bundan sonra, şikayet et. İlgileniriz.Bıktım yahu. Siz Law'a laf atarsınız ama girdiğim her sayfada Nami-Robin ögg gına geldi. Bazı resimlerde çokta açık yani. @Roronoa Zoro Önüne geçmenin yolu yok mu bunun.
Beni rahatsız eden konu Law resimleri atılınca;Çok kısıtlamak istemiyorum insanları ya. Eğlensinler. Seni rahatsız eden biri olursa bundan sonra, şikayet et. İlgileniriz.
@Mike Ban yiyecekti bugün. Ucuz yırttı.
Bacım onlar takılmak için pisliğine yapıyorlar yahu. Gül geç.Beni rahatsız eden konu Law resimleri atılınca;
"Bu ne ya. Konu başlığı %80 Law dolu."
"Oldu olacak konu başlığını Law fanartı yapın."
"Law'dan ögg geldi. Yeter artık atmayın. " gibi gibi yorumlar türüyor.
Ammaaa Nami-Robin-Hancock resimleri çokça atıldığı zaman bakıyoruz. Kimsede ses yok.
Bir sağolsunlar yani @twei tepki göstermiş. Birde @01746 Ro shi nan te da benim gibi düşündüğünden yazıvermiş.
Ayrıca ilgilenip cevap yazdığın için teşekkürler sayın site yetkilim.
Law ve Roşik de görmek istemiyorum kuscam yeter beBeni rahatsız eden konu Law resimleri atılınca;
Ammaaa Nami-Robin-Hancock resimleri çokça atıldığı zaman bakıyoruz. Kimsede ses yok.
Bir sağolsunlar yani @twei tepki göstermiş. Birde @01746 Ro shi nan te da benim gibi düşündüğünden yazıvermiş.
Sana Law fanart atmaktan @Mike’ın klavyesi bozuldu yeni klavye istiyor senden yollarsan devamı gelecek.Beni rahatsız eden konu Law resimleri atılınca;
Amma da çekilmez karakter. Pislik arıyorlar.Bacım onlar takılmak için pisliğine yapıyorlar yahu. Gül geç.
Ben de şakayla karışık yazdıydım zaten.
Law ve Roşik de görmek istemiyorum kuscam yeter be
Son zamanlarda boşladı beni. Kadınlara sardı. Klavye mlayve yok ona.Sana Law fanart atmaktan @Mike’ın klavyesi bozuldu yeni klavye istiyor senden yollarsan devamı gelecek.