KralllHiç yakıştıramadım!!
KralllHiç yakıştıramadım!!
Robin ne kadar ponçik çıkmış.
Bana mıydı son sözBıktım yahu. Siz Law'a laf atarsınız ama girdiğim her sayfada Nami-Robin ögg gına geldi. Bazı resimlerde çokta açık yani. @Roronoa Zoro Önüne geçmenin yolu yok mu bunun.
Yanlış anlama. Ama cidden şurada 2 sayfa Law olsa hemen gına geldi yorumları türüyor. Eee 3-4 sayfa Nami-Robin açık halleriyle mevcut. Bunun birde öncesi var. Bir twei bir de Ro Shi Nan Te demiş. Ro Shi'de zaten benim tarzda yazmış. Law atıldığında türeyenler şimdi nerede.Bana mıydı son söz
Law'u da ben paylaştım bayağı her türlü iki taraftan da bana laf geliyo zatenYanlış anlama. Ama cidden şurada 2 sayfa Law olsa hemen gına geldi yorumları türüyor. Eee 3-4 sayfa Nami-Robin açık halleriyle mevcut. Bunun birde öncesi var. Bir twei bir de Ro Shi Nan Te demiş. Ro Shi'de zaten benim tarzda yazmış. Law atıldığında türeyenler şimdi nerede.
Senlik ya da diğer paylaşanlarla alakalı sorun değil de daha çok laf atanlarla sorun var.Law'u da ben paylaştım bayağı her türlü iki taraftan da bana laf geliyo zaten
Erkek atıyoruz beğenmiyorlar kadın atıyoruz beğenmiyorlar. Okama istiyorlar herhaldeSenlik ya da diğer paylaşanlarla alakalı sorun değil de daha çok laf atanlarla sorun var.
"Burayı Law fanart başlığı yapalım o zaman" diyenleri biliyorum. Bende şimdi yazayım mı yani " Burayı Nami-Robin fanart başlığı yapın o zaman" diye.
Sadece Law'a laf atılırken diğer karakterler çok paylaşıldığı zaman laf atılmamasını doğru bulmuyorum. Ya hiç laf atma ya da laf at.