İlkini kadın diye bilinirken çizmişler sanırım. Kiku minkleri saymazsak en sevdiğim karakter oldu Wano da umarım hain çıkmaz ve dövüşlerini görürüz. Sanırım en son Cavendish'i sevmiştim böyle Dressrosa da.
Hangi işsiz yapmış bunları?
Benden de fan olanlar varmış.Hangi işsiz yapmış bunları?
Fanlığın dibi.
En kötüsü 6.sı olmuş. Resmen suikast
Blackbeard böyle olsa bir ton fanı olurmuş.
Crocodile için ne diyeceğimi bilemedim. Asıl hali daha iyi sanırım. Bir kabalık, habislik var Crocodile'de. Law gitmemiş o rol için. Fazla bishounen.
Ace ile kanka olmaları taraftarıyım. Onu hiç beğenmedim.
Mihawk'a baya oturmuş. Biri vampir, biri gothic karşılamış.
Ama fazla genç durmuş yine de. Mihawk'ın o olgun duruşunu verememiş.
Fakat gençliği ile kapışsa rol için tartışmasız alırmış.
Gerçi şimdi düşündüm de Kidd'e çakma Shanks diyorduk şakasına. Sanki burada ona gönderme var.
Yeni nesil Shanks ve Mihawk gibi.
Buggy'yi çok beğendim.
Ama yapan burnuna kıyamadı herhalde.
Moria direk rolünü bıraksın. Ondan çok daha iyi gitmiş role.
Lucci...
Hmm... Çizen güzel çizememii bence. Bakışları falan bozuk olmuş. Şapkası da yok üstelik ki saçlarını fazla kısa çizmiş. Önü açık, papağan yok falan.
O yüzden beğenmedim.
Ya karakterlerin çoğu orta yaşlı çirkin adamlar.Benden de fan olanlar varmış.
Her karakteri Law olarak görmek istiyor herhalde.
Ace en kötüsü geldi banada.
Karasakal konusuna fazlasıyla katılıyorum. Popülerlik anketinde daha üst sıralarda olurdu, böyle olsaydı.
Mihawk'ın gençliği hmm olabilirmiş.
Dimi ya ikiz kardeş olsalardı Law'ın kardeşi Moria karakteri bu olsaydı nolurdu sanki.
Lucci diye aslında yakası leopar kürklü diye dedim. Direk aklıma o geldi.
Kiku Kyoshiro ve minkler. Wanoda baya sevilesi adamlar. Kiku'nun samuray teması baya hoş.İlkini kadın diye bilinirken çizmişler sanırım. Kiku minkleri saymazsak en sevdiğim karakter oldu Wano da umarım hain çıkmaz ve dövüşlerini görürüz. Sanırım en son Cavendish'i sevmiştim böyle Dressrosa da.
Kyoshiro'yu hiç sevemiyorum kötü adam olarak kalırsa belki severim.Kiku Kyoshiro ve minkler. Wanoda baya sevilesi adamlar. Kiku'nun samuray teması baya hoş.
Kötü olsa tam Katakuri havası var aslındaKyoshiro'yu hiç sevemiyorum kötü adam olarak kalırsa belki severim.