Ellerinde bir zincir olduğu doğru.Sen tüm dünyanın zincirlerini elinde tutan adama nasıl gülersin? Doficiler görmesin. :S
Ellerinde bir zincir olduğu doğru.Sen tüm dünyanın zincirlerini elinde tutan adama nasıl gülersin? Doficiler görmesin. :S
vay arkadaş :S bu sırf X-Drake deri pantolon giyse kıçı nasıl görünür diye çizilmiş xd gerçi zaten giyiyior. Bak hele bak bi de meme uçlarını da illa göstereyim diye kasmış, cekete acayip bi şekil vererek püüü
Açıkçası tasarım ve çizim olarak Oda'nınkinden daha güzel olmuş. Oda bazen çenesini aşırı uzun çiziyor.
Çizen kişi fujo filandır zaten meme uçları benim dikkatimi çekmemişti hiç. Yüz orantısı çok hoşuma gittiği için paylaştım.vay arkadaş :S bu sırf X-Drake deri pantolon giyse kıçı nasıl görünür diye çizilmiş xd gerçi zaten giyiyior. Bak hele bak bi de meme uçlarını da illa göstereyim diye kasmış, cekete acayip bi şekil vererek püüü
fujo ne oluyor, böyle terimsel konuşuyorsunuz jömepeltiveyi diyesim geliyor.Çizen kişi fujo filandır zaten meme uçları benim dikkatimi çekmemişti hiç. Yüz orantısı çok hoşuma gittiği için paylaştım.
Takıntılı şekilde yaoi seven kadınlara deniyor genelde renkli saçlı erkeklerin olduğu mangaları severler. Alakasız erkekleri birbirleriyle shipler ler(atıyom drake ile law, zoro ile sanji vb.). Tam haliyle Fujoshi deniyor.fujo ne oluyor, böyle terimsel konuşuyorsunuz jömepeltiveyi diyesim geliyor.
yani bu tanıma göre @Shanks tam bi fujoshi oluyor.Takıntılı şekilde yaoi seven kadınlara deniyor genelde renkli saçlı erkeklerin olduğu mangaları severler. Alakasız erkekleri birbirleriyle shipler ler(atıyom drake ile law, zoro ile sanji vb.). Tam haliyle Fujoshi deniyor.
Aynen.Bu iyi.
Bu daha da iyi.
Franky'nin sahnesinin Canon olduğu gerçeği
Bir tek Nami ile Brook yok. Onlara da çıkar zamanla.
Bir tek yaoi seven kadınlara mı deniyor o?Takıntılı şekilde yaoi seven kadınlara deniyor genelde renkli saçlı erkeklerin olduğu mangaları severler. Alakasız erkekleri birbirleriyle shipler ler(atıyom drake ile law, zoro ile sanji vb.). Tam haliyle Fujoshi deniyor.
Franky'nin sahnesinin Canon olduğu gerçeği
Gözükmüyor.