Aynen aynen. Usopp'a daha çok benziyor. Doğru.Mihawk bana hala karizma geldi nedense tam permatik reklamında oynamalık BB biraz Usopp'u andırıyor
kesinlikle
Aynen aynen. Usopp'a daha çok benziyor. Doğru.Mihawk bana hala karizma geldi nedense tam permatik reklamında oynamalık BB biraz Usopp'u andırıyor
kesinlikle
Naruto gibi durmuş
Evet benziyor biraz.Naruto gibi durmuş
Güzel. Bu niye pelikan ağızlı idi?
Valla tam hatırlamıyorum ama çocukken yemek yerken ağzı yırtılmış sanırım. SBS de falan yazıyordu. Doğru bir bilgi de olmayabilir tabii. Aklımda öyle kalmış.Güzel. Bu niye pelikan ağızlı idi?
Doğuştan öyle sanki.Güzel. Bu niye pelikan ağızlı idi?
O dediğin Batman filmindeki Joker değil mi?Valla tam hatırlamıyorum ama çocukken yemek yerken ağzı yırtılmış sanırım. SBS de falan yazıyordu. Doğru bir bilgi de olmayabilir tabii. Aklımda öyle kalmış.
Lambali çocuk ve Oven ile kardeş ya bunlar ondan dedim. Üçüz diye bunlar haniDoğuştan öyle sank
Big Mom o zamanlar daha seri üretime geçmemiş Ağzı böyle doğmuş. Sonrasında dalga geçilmeye başlanınca atkı takmaya başlamış. Ben böyle hatırlıyorum.Lambali çocuk ve Oven ile kardeş ya bunlar ondan dedim. Üçüz diye bunlar hani
Bilmiyorum olabilir. Burada biri mi yazdı yoksa SBS de mi gördüm tam hatırlamıyorum aklımda öyle kalmış. :/Doğuştan öyle sanki.
O dediğin Batman filmindeki Joker değil mi?