Smoothie BB'ye tek yeter diye Mangaka götürdü Wano'yaKatakuri vs Karasakal Korsanları. Baya güzel olmuş.
Smoothie BB'ye tek yeter diye Mangaka götürdü Wano'yaKatakuri vs Karasakal Korsanları. Baya güzel olmuş.
O 10 şey, Opera'nın yaptığı kadar etmiyor işte, o var.Zararlı olduğu bir gerçek tabii ama adam bir kere zarar verdi, Brulee onlarca kez. Kakao adasında abim yenildi diye ağlayarak milletin modunu bile düşürmüştü. Böyle kardeş düşman başına valla.
Hahaha ilginç bir yaklaşım.Smoothie BB'ye tek yeter diye Mangaka götürdü Wano'ya
Valla ne diyebilirim ki. Çok haklısın.O 10 şey, Opera'nın yaptığı kadar etmiyor işte, o var.
Mihawk yine karizmasını konuşturmuş.
Mihawk çok çocuksu olmuş. Adama sakal yakışıyor harbiden. Sakalsız tuhaf görünüyor. Teach de Luffy'ye benzemiş. Diğerlerinde pek bir farklılık göremedim.
Oyaji aynı yani? Böyle oyaji bilemedim haniMihawk çok çocuksu olmuş. Adama sakal yakışıyor harbiden. Sakalsız tuhaf görünüyor. Teach de Luffy'ye benzemiş. Diğerlerinde pek bir farklılık göremedim.
Yani bana aynı geldi. Öyle aman aman tipinde bir değişiklik olmamış. Gençlik haline benzemiş daha çok. Orada da bıyığı yoktu mesela.Oyaji aynı yani? Böyle oyaji bilemedim hani
ne bu
Mihawk bana hala karizma geldi nedense tam permatik reklamında oynamalık BB biraz Usopp'u andırıyorYani bana aynı geldi. Öyle aman aman tipinde bir değişiklik olmamış. Gençlik haline benzemiş daha çok. Orada da bıyığı yoktu mesela.
Sakalı olanlar da daha bir göze batmış sakalsız olmak. Mesela Mihawk ve Karasakal'ın şaftı kaymış sakalllar gidince.
kesinlikleMihawk yine karizmasını konuşturmuş.