Benim çocukluğuma dönüp tekrar masal falan okumam lazım herhalde.ONE PIECE yazısında E harfleri saman tahta ve tuğla. 3 küçük domuzcuk masalı o da. Pampuk prenses ile birleştirmişler üflerim püflerim masalı
Benim çocukluğuma dönüp tekrar masal falan okumam lazım herhalde.ONE PIECE yazısında E harfleri saman tahta ve tuğla. 3 küçük domuzcuk masalı o da. Pampuk prenses ile birleştirmişler üflerim püflerim masalı
Zoro prenses, Robin de Prens olmuş sanırım. Ama ben Zoro'nun haline çok güldümİlk resmi anlamam biraz sürdü. Anlamaz olaydım.
Neyse, Zoro x Robin işi tamamdır o zaman. Seri sonu bu ikisinin mürvetini görürüz artık.
Hahahaha Yok bence öpmeden önce güzel kokmak için kendini garantiye alıyorRobin, Zoro' yu yeni öpmüş olacak ki dişlerini fırçalıyor.
aaa Oda'dan daha iyi çizmiş.Kapmak isteyen acele etsin.
Kılıç kokusundandır muhtemelen.Robin, Zoro' yu yeni öpmüş olacak ki dişlerini fırçalıyor.
Nereden bulduğunun adresini sorabilir miyim? Bana denk gelmiyor hiç böyleleri. Çok sağlam.
Arşivden çektim aldım ama yıllar öncesinden. Kaynak hatırlamıyorum.Nereden bulduğunun adresini sorabilir miyim? Bana denk gelmiyor hiç böyleleri. Çok sağlam.