Zoro ile Robin oluyor da Hancock ile Luffy niye olmuyormuş. Robin ile Zoronunda arasında yaş farkı var.Herşeyi anlarım da Luffy ve Hancock'u yakıştırmak nedir arkadaş ya ? Anası yaşında kadın
Hem Hancock yıllanmış şarap mübarek.
Zoro ile Robin oluyor da Hancock ile Luffy niye olmuyormuş. Robin ile Zoronunda arasında yaş farkı var.Herşeyi anlarım da Luffy ve Hancock'u yakıştırmak nedir arkadaş ya ? Anası yaşında kadın
Ben ZoRobin ikilisini yakıştırmadım ki zatenZoro ile Robin oluyor da Hancock ile Luffy niye olmuyormuş. Robin ile Zoronunda arasında yaş farkı var.
Hem Hancock yıllanmış şarap mübarek.
Fandaşınla genelde aynı düşüncede görüyorum seni. Ondan belki dedim.Ben ZoRobin ikilisini yakıştırmadım ki zaten
İlk resmi anlamam biraz sürdü. Anlamaz olaydım.Aynen adamın başı bağlı
Bunlar da benden gelsin o zaman. Hemi de hepsi Official (Resmi) çizimlermiş
Yalnız ilk resim hahahhaha
Ben hala anlayamadım aydınlatılmaya açığım.İlk resmi anlamam biraz sürdü. Anlamaz olaydım.
Zoro'yu kadın kılığına sokmuşlar işte. Arkada Sanji de kadın. Onun haricinde bir masala falan gönderme yapmışlar gibi ama onu bilmiyorum.Ben hala anlayamadım aydınlatılmaya açığım.
Robin, Zoro' yu yeni öpmüş olacak ki dişlerini fırçalıyor.Aynen adamın başı bağlı
Bunlar da benden gelsin o zaman. Hemi de hepsi Official (Resmi) çizimlermiş
Yalnız ilk resim hahahhaha
Bildiğimiz pamuk prenses işte. Zoro pamuk Robin prens Nami ayna ayna söyle bana var mı benden daha güzeli diyen cadı güzeli. Sanji de ayna olup yok dermişcesine Namiye bakıyor.Zoro'yu kadın kılığına sokmuşlar işte. Arkada Sanji de kadın. Onun haricinde bir masala falan gönderme yapmışlar gibi ama onu bilmiyorum.
Tamam da domuzlar ne alaka peki?Bildiğimiz pamuk prenses işte. Zoro pamuk Robin prens Nami ayna ayna söyle bana var mı benden daha güzeli diyen cadı güzeli. Sanji de ayna olup yok dermişcesine Namiye bakıyor.
ONE PIECE yazısında E harfleri saman tahta ve tuğla. 3 küçük domuzcuk masalı o da. Pampuk prenses ile birleştirmişler üflerim püflerim masalıTamam da domuzlar ne alaka peki?