Filmi @sensey çekseydi ışın kılıcıyla ölürdü zaten.Beyler filmin sonunda Shanks ölüyo
Filmi @sensey çekseydi ışın kılıcıyla ölürdü zaten.Beyler filmin sonunda Shanks ölüyo
İnanılmaz kötü,film bitti 10 üzerinden 2 veriyorum o da sadece sevdiğim karakterleri gördüm diye.. anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü yapılır ? Karlar ülkesi filmi gibiydi saçma saçma çizimler leş gibiydi çok üzgünüm arkadaşlar paranızı yazık, İnternete düşünce izleyin çok merak edersenizŞuan filmin arasındayım afedersiniz ilk yarısı leş gibiydi ya gerçekten bomboş uta luffyi ve tayfayi tek başına bağlıyor kalkıp gidecektim parama acıdım
Daha kötülerini daha erken izleyebilelim diye gelecek nesiller için kendini feda ediyor gençlerİnanılmaz kötü,film bitti 10 üzerinden 2 veriyorum o da sadece sevdiğim karakterleri gördüm diye.. anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü yapılır ? Karlar ülkesi filmi gibiydi saçma saçma çizimler leş gibiydi çok üzgünüm arkadaşlar paranızı yazık, İnternete düşünce izleyin çok merak ederseniz
Onlar da herkes gibi Lütfü'nün gelmesini beklemiş.Büyük korsan çağı Lütfü için ayarlanmış birşey.Film güzeldi ama gorosei neden büyük korsan çağın başlamasını istiyor anlam veremedim
Millet o yüzden topluca gitmeye çalışıyor buluşma falan bahane. En küçük kimse onu yollayacaklar bilet almaya. Bebeler ayık olsunBen bu filme gitsem gişede bilet alırken utanırdım feci.
Dragon yok teach yok teach utaya dokunsa ne olurdu bilmiyoz bileDragon şov falan yapıyor mu ?
Filmde beğendiğin nokta neydi merak ettimFilm güzeldi ama gorosei neden büyük korsan çağın başlamasını istiyor anlam veremedim