Bir kere de yanıl be adam.Shanks ne kadar şişerse o kadar iyi. Patlaması daha şiddetli bir ses çıkartacak.![]()

Bir kere de yanıl be adam.Shanks ne kadar şişerse o kadar iyi. Patlaması daha şiddetli bir ses çıkartacak.![]()
Fransızlar cidden aptal sukuat geym için de böyle yapmışlardı sokakta birbirlerini vuruyorlar falan. Laykcı yutubır tayfanın oynadığı 3 millet ortaya çıktı işte kore tayland ve fransizlar...
Karasakala yani luffy ye yarıyor da bizi saçma ezmeseydi iyiydi. Sevdiği aktörler falan dedik acımadı kurşunu sıktı...Shanks ne kadar şişerse o kadar iyi. Patlaması daha şiddetli bir ses çıkartacak.![]()
Böyle çok görünüyor da dolara çevirince az görünüyor. Ha artar ama.The Opening Day Box Office of Demon Slayer Mugen Train, One Piece Film: Red, and Jujutsu Kaisen 0.
1. Demon Slayer Mugen Train = 1.268 Billion Yen
2. One Piece Film: Red = 1.232 Billion Yen
3. Jujutsu Kaisen 0 = 1.072 Billion Yen
Benzer bir şey yazmak için girmiştim konuya. En son Kaido'yu şişirmişti bu kadar onunda düştüğü durum ortada. Shanks için iyi değil bu. :dd.dShanks ne kadar şişerse o kadar iyi. Patlaması daha şiddetli bir ses çıkartacak.![]()
Neymiş ortada olan? Söyle de bilelim. :dBenzer bir şey yazmak için girmiştim konuya. En son Kaido'yu şişirmişti bu kadar onunda düştüğü durum ortada. Shanks için iyi değil bu. :dd.d
Kaido'nun performansı gayet tatmin ediciydi yavBenzer bir şey yazmak için girmiştim konuya. En son Kaido'yu şişirmişti bu kadar onunda düştüğü durum ortada. Shanks için iyi değil bu. :dd.d
Bm bu saatten sonra birisiyle 1v1 kafes dövüşü yapsa bile toparlanmaz.Kaido'nun performansından tatmin olmayanda ne bileyim yani. Adamın yaptıklarını saymaya gerek yok bence. G5 sonrası biraz patates olduğu doğrudur da , yeni güç tanıtımı yapıyor yazarımız , güç de toon force biraz olunca ip gibi atladı Kaido'yu. Onları hatırlayıp tatmin olmuyorsunuz umarım. Adam ada ile vs attı. Big Mom'un performansından bence şüphe duymalıyız. O yüzden umarım ölmemiştir de gelir bizi tatmin eder. Artık nasıl edecekse Koca Ana![]()