Shanks patlamaz dedim de film boyunca şov yapsa bile şundan ötürü patladın dicek banaNe demiştin sen?
Shanks yara bere içinde kalmış zaten, fena patladın. BM'yi, Kaidō'yu, WB'yi düz vatandaştan hasar alırken düşünebiliyor musun?Shanks patlamaz dedim de film boyunca şov yapsa bile şundan ötürü patladın dicek bana
Şu anda kaliteli versiyonu zor çıkar. Blu-ray kalitesinde biraz geç çıkar. Sinema çekimi vardır belki.Film japonya da çıktı galiba. Kaçak kuçak nereden izleyebiliriz
Shanks yara bere içinde kalmış zaten, fena patladın. BM'yi, Kaidō'yu, WB'yi düz vatandaştan hasar alırken düşünebiliyor musun?
sinema çekimi vardır büyük ihtimalle link olsa da izlesek.Şu anda kaliteli versiyonu zor çıkar. Blu-ray kalitesinde biraz geç çıkar. Sinema çekimi vardır belki.
Bu arada Barto ile uğraşmaz peşlemez diyodu kesin şimdi hatırlamıyorum diye yalan sıkıyorShanks yara bere içinde kalmış zaten, fena patladın. BM'yi, Kaidō'yu, WB'yi düz vatandaştan hasar alırken düşünebiliyor musun?
Oha oha. Luffy için karışmaması lazım meseleyi halletsin Barto ile diyordum. Yavaş sıkBu arada Barto ile uğraşmaz peşlemez diyodu kesin şimdi hatırlamıyorum diye yalan sıkıyor
Yaşıyormuş ve adasında gözüküyormuş diye bir spoiler gelmişti. Umarım uyuduğun yerde gözükmüştür. :dBig Mom gözükmedi ki filmde. Bi ara o kadar bayıklaştı ki birkaç dakika uyukladım, o anda gözüktüyse bilemem ama sanmıyorum