Şimdi Denizciler'de sadece Sengoku'da mı h.haki var?
OdenŞimdi Denizciler'de sadece Sengoku'da mı h.haki var?
Sen o listeye Mihawk ve Zoro'yu da yaz.Oden
Chinjao
Luffy
Kid
Hancock
Dofy
Shanks
Mama
Wb
Ace
Sengoku
Katakuri
Rayleigh
bunlar confirm edilenler herhalde. Kaido ve Garp'da da çıkar büyük oran. Bi ihtimal Akakinu'da vardır. Adam tam bi alfa erkek. Hakediyor
klasik xdYav sen diyordun Sengoku eşşeğe bile zarar veremedi diye :d
Haydi bir düşünce deneyi yapalım dostlar. Gözleri kör olan Fujitora insanların auralarını silüet olarak görebiliyorsa, görünmez birinin aurasını görebilir mi? Görünmezlikte gerçek bedenin ortadan kalkmadığını düşündüğüm için görür diyorum.Hadi iddia konusu açalım Shiryu görünmezken gözlem haki ile sezilebilir mi sezilemez mi? Ben kararsız kaldım ama iddia olsun diye sezilemez diyeyim de heyecan olsun Kaybedersem 1 hafta boyunca adımın yanında Shanks > Mihawk yazacak.
ズシ diyorsun yani. Sonuçta bu herif kütle çekimini manipüle ediyor ama Oda doğrudan gravity demiyor da lat çeviriyot yani.Vay be biri 5 yıl öncesinden tahmin etmiş meyvenin adını
https://ワンピースネタバレ予想考察.com/?p=591
Haki olayı seriye zaten bir çeşit anti-meyve gücü olarak eklendiğinden Suke Suke'nin Gözlem Hakisi ile fark edilmemesi Haki mantığı ile ters düşer.Hadi iddia konusu açalım Shiryu görünmezken gözlem haki ile sezilebilir mi sezilemez mi? Ben kararsız kaldım ama iddia olsun diye sezilemez diyeyim de heyecan olsun Kaybedersem 1 hafta boyunca adımın yanında Shanks > Mihawk yazacak.
Ters düşmez. Haki meyve gücünü iptal etmiyor. Hakiye rağmen aktif meyveler var. Örnek: Buggy, herif haki ile de kesilmez.Haki olayı seriye zaten bir çeşit anti-meyve gücü olarak eklendiğinden Suke Suke'nin Gözlem Hakisi ile fark edilmemesi Haki mantığı ile ters düşer.
Konu fuji değil. Gözlem haki ile görünmez birisi fark edilebilir mi? Konu bu. Mutlak gizlilik sağlar mı acaba.Adam görünmez olsa ne farkeder fuji için herkes görünmez zaten djdjdkddkd