Abarttım zaten de Shiryu'nun Fuji'yi yenebileceğini zannetmiyorum.Shiryu öldürmek için değil, durdurmak için kesiyor. Herif azgınlık yapıyor orada. Yoksa tek atar geçer Jinbei bile tek attı
Abarttım zaten de Shiryu'nun Fuji'yi yenebileceğini zannetmiyorum.Shiryu öldürmek için değil, durdurmak için kesiyor. Herif azgınlık yapıyor orada. Yoksa tek atar geçer Jinbei bile tek attı
AhahahahdjfKör adamı öldürüp meyvesini çalmak için görünmezlik meyvesi yemek. Muhteşem plan.
Adamın gözlem hakisi var hayvan gibi. Arkadaş herhalde bunu unutmuş. Uyandırılınca mutlak görünmezlik verirse işte o zaman serideki en iyi meyvelerden birisi olacaktır bu görünmezlik meyvesi. @Tilqi_GinYok demek istediği dünyadaki herkes bu adama göre görünmez. Usopp, Nami bile :d niye özellikle görünmez olsun sırf fuji için
Yahu işte gözlem hakisini hayvan gibi olan adama görünmez olsan ne. Zaten diğer adamları da görmüyor. Shiryu'ya özel değil. Shiryu'yu ne kadar görmüyor ise Zoro'yu, Luffy'i de o kadar görmüyor, görmeyecekAdamın gözlem hakisi var hayvan gibi. Arkadaş herhalde bunu unutmuş. @Tilqi_Gin
Tamam ben de diyorumki görünmezlik meyvesi haki ile fark edilmesini de engelleyen bir güce sahip olabilir. Bir ihtimalden bahsediyorumYahu işte gözlem hakisini hayvan gibi olan adama görünmez olsan ne. Zaten diğer adamları da görmüyor. Shiryu'ya özel değil. Shiryu'yu ne kadar görmüyor ise Zoro'yu, Luffy'i de o kadar görmüyor, görmeyecek
Öyle birşey serinin bugu olur ya. Tıpkı fuji'nin meyve uyandirsa dünyaya ay, mars, gezegenler falan düşürebilir olması gibi ki meyvesi bunu sağlar aslında. Uçuk olur. Haki ile farkedilmeyen olmaz. Top observation sahibi adam görür onu.Tamam ben de diyorumki görünmezlik meyvesi haki ile fark edilmesini de engelleyen bir güce sahip olabilir. Bir ihtimalden bahsediyorum
Yahu Fuji dediğin adam Teach hariç tüm tayfaya solo girer yahuBelki de görünmezliği o yüzden yedi. Amacı fujinin meyvesini çalmak?
Fujitora hiçbir şeyi göremiyor yalnız varlıkların fiziksel yapılarını silüet olarak görebiliyor. Ama fiziksel boyutun üstüne çıkan birinin siluetini göremeyeceği için bu Fujitora için sıkıntı olur. Gözlem haki de işe yaramaz. Ya da yarasa bile bu minimum düzeyde olur ve açıklar verir. Her türlü dezavantaj Fuji için.Yahu işte gözlem hakisini hayvan gibi olan adama görünmez olsan ne. Zaten diğer adamları da görmüyor. Shiryu'ya özel değil. Shiryu'yu ne kadar görmüyor ise Zoro'yu, Luffy'i de o kadar görmüyor, görmeyecek
Dediğim gibi haki ile bile görülmeyen adam zor. Bug olur. Zoro ve Luffy'i nasıl karşılar ise görünmez Shiryu da öyle karşılar. Üstte de yazıyor. Teach hariç bütün tayfaya solo dalar. Abartmayin siz de Fuji'yi. Eğer meyve tam mod kullansa, Oda kismasa meyveyi, şu an en güçlü 1 2 meyveden birine sahip Fuji. Ama işte Oda.Fujitora hiçbir şeyi göremiyor yalnız varlıkların fiziksel yapılarını silüet olarak görebiliyor. Ama fiziksel boyutun üstüne çıkan birinin siluetini göremeyeceği için bu Fujitora için sıkıntı olur. Gözlem haki de işe yaramaz. Ya da yarasa bile bu minimum düzeyde olur ve açıklar verir. Her türlü dezavantaj Fuji için.