Onu boş ver de bu çocuk bu kadından nasıl çıktı, onu söyle. Shirahoshi stayla.En büyük korkum ayıboğanın WB reizin oğlu çıkması yav.
Onu boş ver de bu çocuk bu kadından nasıl çıktı, onu söyle. Shirahoshi stayla.En büyük korkum ayıboğanın WB reizin oğlu çıkması yav.
Esas sıkıntı onun öncesi bence.Onu boş ver de bu çocuk bu kadından nasıl çıktı, onu söyle. Shirahoshi stayla.
BigMomın cüce evladı mı var? Kimmiş onlar?Bigmom, greenbit'teki cücelerden (ne deniyordu onlara ya) doğurmuş zamanında. Bence çok takılmamalı eşlerin boy kıstasına.
Bilmiyorum. Bir yerde duymuştum. Adı bile vardı da, ben tutmam aklımda isimleri falan. Rosinante'nin ismini bile çok zor hatırlıyordum başlarda.BigMomın cüce evladı mı var? Kimmiş onlar?
Big Mom'un ana babası insan değil miydi ya?Bilmiyorum. Bir yerde duymuştum. Adı bile vardı da, ben tutmam aklımda isimleri falan. Rosinante'nin ismini bile çok zor hatırlıyordum başlarda.
O kızın babası yeni bir dünya keşfetmiştir olay zamanında.Pefff. Araştırttınız bana iyice. Aha da buldum.
Kızın adı Normande'ymiş.
https://onepiece.fandom.com/wiki/Charlotte_Normande
Jack olduğu kesin mi ? Kesin değil bildiğim kadarıyla.Öyle varsayılarak vivreye laf geliyor.Wano düşerken at gibi çizilen Jack 8 yaşında he. Güzel vivre abi...