O magazinden/dergiden kılıç ustası dediler en azındanÖyle söyleme, King'in kılıcı King'in kılıcıymış
------------
Carmel'in bir olayını soyleyeceklermis. Umarım kayda değer bir şeydir
O magazinden/dergiden kılıç ustası dediler en azındanÖyle söyleme, King'in kılıcı King'in kılıcıymış
Ben merakını gidereyim. Caramel Linlin tarafından yutulmuş.O magazinden/dergiden kılıç ustası dediler en azından
------------
Carmel Ana'nın ismi Carmel'miş, şimdi endişeni bir kenara bırakıp rahatlayabilirsinO magazinden/dergiden kılıç ustası dediler en azından
------------
Ben merakını gidereyim. Caramel Linlin tarafından yutulmuş.
Şu tarz bi bilgi bekliyorum daha çokCarmel Ana'nın ismi Carmel'miş, şimdi endişeni bir kenara bırakıp rahatlayabilirsin
Yapma Oda yapma bunu....
Her lakapta anti kılıç lobisi hastaneye kaldırılıyor.
Şimdiye kadar gelen en sağlam bilgi Shanks'ın Luffy'nin köyündeki hali ile yonkou olması başka da bir şey göremedim şahsen.Şu tarz bi bilgi bekliyorum daha çok
The country Oars created is rumored to still exist today
Ne saçmalıyorsun sen?Sana demiyor. Sen de kılıç lobisindensin
Bilgiler bazı tutarsız oluyor da belli yerlerde faydalı bilgiler.Şimdiye kadar gelen en sağlam bilgi Shanks'ın Luffy'nin köyündeki hali ile yonkou olması başka da bir şey göremedim şahsen.
Ha bir de Zoro'nun ''power'' yani otoritesinin Luffy'den sonra geldiği, öyle değil mi @Alpamis yada dur yetki diyelim genel kullanımından yapalım
Ni siçmiliyirsin sin :S.s.s hacı sen neden böyle giriyorsun olaylara. Hani imkanın olsa kafayla kavgaya başlarsın gibi geliyor heNe saçmalıyorsun sen?
Ben lakaba niye böyle bir anlam yüklediğini soruyorum, sen neye alındın?
O malesef Aiden ve benim aramda.Ni siçmiliyirsin sin :S.s.s hacı sen neden böyle giriyorsun olaylara. Hani imkanın olsa kafayla kavgaya başlarsın gibi geliyor he
Law'da kılıç yok mu, var o zaman sen de kılıç koklayan bi bireysin kabullen bunu ya...