Yasu ve Zoro bağı, Koshironun dojodaki köyü falan ayni soyisim. Koshiro ve Kuina bunlardan çıkabilir diye düşünüyorumŞu magazin di vivreydi alttan alttan veriyor.
Çok gönderme var. Mutlaka olacak bir şeyler.
Yasu ve Zoro bağı, Koshironun dojodaki köyü falan ayni soyisim. Koshiro ve Kuina bunlardan çıkabilir diye düşünüyorumŞu magazin di vivreydi alttan alttan veriyor.
Çok gönderme var. Mutlaka olacak bir şeyler.
Devrimci komutanı çıkması hoş olur benim açımdan.Çıkacaktır bence de. Ben asıl Koshiro'yu merak ediyorum. Şöyle sağlam biri çıksa çok sevinirim.
Yasu en az amiral o zaman.Hahhaa hüsran yaşamadım. Tam tersine Oda güzel şeyler planlıyor. Belli ki uğraşıyor Zoro için baya. Bağlantılar sağlam içimiz rahat
Koshiro zaten kesin Wano’lu ya adam basbas bağırıyor ben Wano’luyun diyeYasu ve Zoro bağı, Koshironun dojodaki köyü falan ayni soyisim. Koshiro ve Kuina bunlardan çıkabilir diye düşünüyorum
Zoro'nun Momo'ya öğrettiği sesi Zoro'nun Koshiro'dan öğrenmiş olması tek dileğim bu konuda.Devrimci komutanı çıkması hoş olur benim açımdan.
Niye? Ryuma yeter bence en güçlüsü evrenin hahahaYasu en az amiral o zaman.
Ben Ryuma ve Koshiro bağı olarak dedim yaKoshiro zaten kesin Wano’lu ya adam basbas bağırıyor ben Wano’luyun diye
Şu kısımda ciddi misiniz hala? Ulan o kadar headshot yediniz, hala yenisi için ortamı hazırlıyorsunuz.Niye? Ryuma yeter bence en güçlüsü evrenin hahaha
He anladım. Ya olabilir o soydan olup da Zoro’nun akrabası olabilirler yani.Ben Ryuma ve Koshiro bağı olarak dedim ya
Ne headshot yemişiz?Şu kısımda ciddi misiniz hala? Ulan o kadar headshot yediniz, hala yenisi için ortamı hazırlıyorsunuz.
Mümkündür. Oda Bey açıklamaya tenezzül ederse göreceğiz.Zoro'nun Momo'ya öğrettiği sesi Zoro'nun Koshiro'dan öğrenmiş olması tek dileğim bu konuda.