Ryuma-Yasu olayı süpriz oldu aslında. Daha çok Yasu-Zoro arasında bir şeyler çıkmasından ümitliydim. Zaten Ryuma-Zoro bir şekilde bağlanacak. Olaya Yasu'nun dahil olması kendi adıma güzel oldu.Düşürdüğün gibi mi gidiyor?
Ryuma-Yasu olayı süpriz oldu aslında. Daha çok Yasu-Zoro arasında bir şeyler çıkmasından ümitliydim. Zaten Ryuma-Zoro bir şekilde bağlanacak. Olaya Yasu'nun dahil olması kendi adıma güzel oldu.Düşürdüğün gibi mi gidiyor?
Tipleri de birebir ya. Ben kesinlikle bağlantı bekliyorum. Luffy ve Roger tip olarak o kadar benzemiyorlar.Bence Zoro kesinlikle o soydan olmasına gerek yok ya. Roger ve Luffy de bağlı değil ama çoğu şeyi benziyor.
Koshiro ve Kuina o kandan olsa da olur benim için.
Bana Monster serisi Thriller Bark ile seriye eklenmiş gibi gelir hep. Önceden böyle bir planı olduğunu düşünmüyorum.Tipleri de birebir ya. Ben kesinlikle bağlantı bekliyorum. Luffy ve Roger tip olarak o kadar benzemiyorlar.
Aferin böyle eksiksiz alıntıla kadromuzu.Shimotsuki mi! Buralar karışır vaziyet alalım.
Zoronun Ryumanın soyundan gelme durumunu kuvvetlendiren bi durum. Ne diyorsunuz? @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @TheSlashOfMihawk @RedTeroR @Roronoa Zoro
Yani bunu bilemeyeceğimiz için bir şey diyemem. Öyle bile olsa yine de Ryuma ve Zoro arasında bağlantı çıkabilir. Bunu da sonradan değiştirmiş olabilir yani.Bana Monster serisi Thriller Bark ile seriye eklenmiş gibi gelir hep. Önceden böyle bir planı olduğunu düşünmüyorum.
Şu magazin di vivreydi alttan alttan veriyor.
Çok gönderme var. Mutlaka olacak bir şeyler.Shimotsuki mi! Buralar karışır vaziyet alalım.
Zoronun Ryumanın soyundan gelme durumunu kuvvetlendiren bi durum. Ne diyorsunuz? @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @TheSlashOfMihawk @RedTeroR @Roronoa Zoro
Anlıyorum yaşadığın hüsranı...:Olaylar garip bir hal aldı. Ama Şu bir gerçek ki; Zoro’nun özellikle Wano’lu olmama ihtimali yok ve Ryuma ile de şu2.Ryuma muhabbeti olsun diğer şeyler olsun bağı mutlaka olacaktır. Biz burada tayfanın hikayesini okuyoruz, Zoro’nun bütün bunlarla bağı ve ilgisi yoksa, bir okuyucu olarak; banane yasu dan banane hocasından. Ne anlamı var yani? O yüzden yavaş yavaş olaylara doğru gidiyoruz.
Hahhaa hüsran yaşamadım. Tam tersine Oda güzel şeyler planlıyor. Belli ki uğraşıyor Zoro için baya. Bağlantılar sağlam içimiz rahatAnlıyorum yaşadığın hüsranı...:
Çıkacaktır bence de. Ben asıl Koshiro'yu merak ediyorum. Şöyle sağlam biri çıksa çok sevinirim.Yani bunu bilemeyeceğimiz için bir şey diyemem. Öyle bile olsa yine de Ryuma ve Zoro arasında bağlantı çıkabilir. Bunu da sonradan değiştirmiş olabilir yani.