Ben emin değilim ya. Oda'ya güvenemiyorum. Bir yandan da baktığında Wano'da Roronoa olan kimseyi görmedik. Zsten olsaydı Kinemonlar fark ederdi. Yani Zoro ya Wanolu değil ya da soyadı değiştirilmiş.Shimotsuki mi! Buralar karışır vaziyet alalım.
Zoronun Ryumanın soyundan gelme durumunu kuvvetlendiren bi durum. Ne diyorsunuz? @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @TheSlashOfMihawk @RedTeroR @Roronoa Zoro
Estağfurullah. Hiç önemli değil. Zoro ile Yasu arasında nasıl bir bağ çıkabilir diye düşünüyorum ama bilemedim.Yasuie ile Zoro arasında bağ bekliyordum Yasu ile Ryuma arasında çıktı. Doğum yeri de Ringo. Sana da etiket atacaktim, unuttum pardon
Yasu ile Ryuma aynı soydan demek kestiği ejder de Wanodaymis. Enteresan harbi bilgiler
Yok orijin hikayesi değişti zaten.937. sayıda başkentte kestiğini söylüyordu Gyukimaru.Ortam pek japon kültürü ile donatılmış değildi adamın kovboy şapkası vardi rakipde. Ora Wano değildir diyordum
Ben olayı yanlış anlamışım dojonun olduğu yermiş. Haklısın sanırım.İlginç belki Zoro değil de Kuina soyundan geliyordur Ryuma'nın
Bilmem. Hatta bi ara babası bile olabilir diye düşünmüştüm :/ çok yakın buldum ve samimi Yasu ve ZoroyuBen emin değilim ya. Oda'ya güvenemiyorum. Bir yandan da baktığında Wano'da Roronoa olan kimseyi görmedik. Zsten olsaydı Kinemonlar fark ederdi. Yani Zoro ya Wanolu değil ya da soyadı değiştirilmiş.
Estağfurullah. Hiç önemli değil. Zoro ile Yasu arasında nasıl bir bağ çıkabilir diye düşünüyorum ama bilemedim.
Hmm. Wanted tamamen farklı bi senaryo mu?Yok orijin hikayesi değişti zaten.937. sayıda başkentte kestiğini söylüyordu Gyukimaru.