Jack de geçmişten geleceğe gelmiş olabilir. Oden'in karısının ölmemiş olma ihtimali var sanki
Arada fark var ama WB balık adam adasında fb'si göründüğünde ön saflarda Marco,Teach ve Jozu görünüyor. Sonrasında ise bu üçlü kısımdan değişen tek yer Ace'in gelmesi oluyor ki orada Teach muhtemelen söylendiği için yine kendini çok öne koymuyordu.Flashback sahnelerindeki Jack olduğu kesin mi de databook saydırıyorsunuz.Önce bir adamları görelim.Wb tayfasında bile kaç komutan değişmiş eski ikinci kim onu bile bilmiyoruz.
Ace öncesi komutan o kadar değil daha geçmişte yer alıyordur bence.Şu nasıl ? 2. Tümen crocodur bir gün babaya meydan okur.Kaptan ben olacağım der pizarro gibi.Beyazsakal da yer misin yemez misin eşoğlueşek diye Allah ne verdiyse girişir.Tokadı basıp tayfadan kovar.Crocoda tayfadan kovulduğu için büyük kuyruk acısı olur.Arada fark var ama WB balık adam adasında fb'si göründüğünde ön saflarda Marco,Teach ve Jozu görünüyor. Sonrasında ise bu üçlü kısımdan değişen tek yer Ace'in gelmesi oluyor ki orada Teach muhtemelen söylendiği için yine kendini çok öne koymuyordu.
Croco ''babam'' diye Wb ise kızım yani oğlum diye sarılsaydı keşke. güzel sahne olurdu.Ace öncesi komutan o kadar değil daha geçmişte yer alıyordur bence.Şu nasıl ? 2. Tümen crocodur bir gün babaya meydan okur.Kaptan ben olacağım der pizarro gibi.Beyazsakal da yer misin yemez misin eşoğlueşek diye Allah ne verdiyse girişir.Tokadı basıp tayfadan kovar.Crocoda tayfadan kovulduğu için büyük kuyruk acısı olur.
Öyle teoriler vardı bir ara görmüştüm de sanmıyorum tayfadan olduğunu. Benim de o teorilere ek bir şeyler aklıma geldi ama yazmadım BAA, Madam Sharley kehaneti, Ace vb. üzerinden bunun dışında Croc da kuyruk acısı yok olum yani MF'yi okumamış gibi yorum yazıyorsun karakteri gömmek için.Ace öncesi komutan o kadar değil daha geçmişte yer alıyordur bence.Şu nasıl ? 2. Tümen crocodur bir gün babaya meydan okur.Kaptan ben olacağım der pizarro gibi.Beyazsakal da yer misin yemez misin eşoğlueşek diye Allah ne verdiyse girişir.Tokadı basıp tayfadan kovar.Crocoda tayfadan kovulduğu için büyük kuyruk acısı olur.