İste bu olay hakide uzmanlaşma ile kişinin haki gücünün çok da paralel bir şey olmadığını gösteriyor.Advanced Haki olabilir diyen var.
İste bu olay hakide uzmanlaşma ile kişinin haki gücünün çok da paralel bir şey olmadığını gösteriyor.Advanced Haki olabilir diyen var.
Olabilir. Tabi ileri düzey bile olmayabilir. Çevirisi çıksın hele.İste bu olay hakide uzmanlaşma ile kişinin haki gücünün çok da paralel bir şey olmadığını gösteriyor.
Bilemiyorum hiç. Belki o zaman yeni öğrenmişlerdi.Armanent bilmiyorlardi o zaman. Lucci armanent ile Luffye yenilmezdi. Bu Luffynin yeni öğrendiği şeyi biliyor olabilirler belki
Cp0 lideri diye geçiyor mu ki Lucci? O canon geçmiyor daha sanırım
Timeskipde öğrenmiş önceki vivrede öyle yaziyormus. Haki için.Olabilir. Tabi ileri düzey bile olmayabilir. Çevirisi çıksın hele.
Bilemiyorum hiç. Belki o zaman yeni öğrenmişlerdi.
Bunu bir kaç zamandan beri söylüyordum. Hükümet hakiyi isleyebilmek icin belli başlı tekniklere dökmüş işi. Bu tekniklerde ustalasma ile haki kullanma kabiliyetleri artırılmak istendi. Lucci tüm bunlarda iyice ustalasan biri rokuoguan yapabilir felan diyordu. Bu da bahsettiğimiz uzmanlığa giriyor.Olabilir. Tabi ileri düzey bile olmayabilir. Çevirisi çıksın hele.
Bilemiyorum hiç. Belki o zaman yeni öğrenmişlerdi.
Zoro gene kime tek attı, gelsin bahanelerTehlikenin farkında mısınız? Büyük bir tartışmanın kokusunu alıyorum.