Aydınlanma.Canı sıkılmış milletin.
Aydınlanma.Canı sıkılmış milletin.
Kasıntı karaktersiz haysiyetsiz magma veledin tekidir kendisi. Kendisi zira arkadan vurmalarıyla da ünlüdür. Ohara'yı da unutmadık... Meyve avantajı sebebiyle Luffy'nin önüne set çeken Beyazsakal Korsanlarına bilezik geçirmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım onun. Bilezik geçirmeye önce ölü Babalık'ı yenmeyi deneyerek başlayabilir vasıfsız eleman Sahi yenememişti di miBıyık korsanlarına bilezik gibi geçirmiştir.
O Luffy'nin gelmiş geçmiş en iyi 3 şonen ana karakterinden biri olduğu anlaşıldığı zaman olacak.Aydınlanma.
Rakipleri kötü bu arada. 2. ligde yarışıp birinci olsan ne yazar? Peh.O Luffy'nin gelmiş geçmiş en iyi 3 şonen ana karakterinden biri olduğu anlaşıldığı zaman olacak.
2. Lig mi? Senden beklemezdim.Rakipleri kötü bu arada. 2. ligde yarışıp birinci olsan ne yazar? Peh.
Şonen ana karakterlerinin çoğu Luffy ile yarışamayacak kadar boş zaten.2. Lig mi? Senden beklemezdim.
Dikkat et de Gintoki fanları duymasın.Şonen ana karakterlerinin çoğu Luffy ile yarışamayacak kadar boş zaten.
O seriye bakmadım bilmiyorum. Baktıklarım içinden söyledim, Bleach, Naruto falan. Bu arada konudan sapmamak için,Dikkat et de Gintoki fanları duymasın.