Coby soruma cevap alamadım cevaplarsan sevinirim. Diğerine geldikdeyse o one piece wikide yazıyorSAÇMALIK kimse ona sivil gemisi vur demedi diğer koramiraller neden ondan önce vurmadı akainunun g*tü kalksın diyemi o zaman eniesde adadaki askerleri neden gemiye alıyorlar
Evet hala arkasındayım oradaki durdurma sadece luffy için değil denizciler içinde geçerliydi neden öldürmek zorunda 16 yaşındaki birini sırf savaşın bitmesini istediği için elli yaşında iki tane koskoca amiral sırf seçilmek için bile bir adanın iklimini değiştirecek düzeyde savaşabiliyor kobyninki suç oharada sivil vurur suç yine sengokununmuş elbette oda suçlu ama neden kimse sivil gemisi vur demedi yada bu emir verildiyse neden diğerleride vurmadıCoby soruma cevap alamadım cevaplarsan sevinirim. Diğerine geldikdeyse o one piece wikide yazıyor
Başlığa operasyon çekilmiş.Beyaz takım elbiseli adamlar gözüküyor pencerede.CP0 mi acabaSakazuki başlığı kapanınca buraya geliyim dedim.
Adamdır.
Forum tarihinin en iyi mesajı.Kendisini sevmeyenlere afedersiniz ohara çocuğu demişliği vardır.