Çok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
Çok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
O kısım ilk çizdiğim kısınlardan. Başlarda güzel olsun diye kasıyorum sonra sıkılıyorum, bayınca ozenmeden hizli hizli bitsin diye yapiyorumSanat eseri olmuş. WB'nin sigarayı ağzına götürme kısmını çok iyi yapmışsın. Luffy gelip bayılıyor. :d
Luffy'nin gelişi efsane.Çok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
Sondaki gelende Alpamis emeğine sağlık güzel olmuş has Kaido fanındanda daha azını beklemezdimÇok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
lan harika olmuş hele ki sigara detayıÇok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
Ace ayrıntısı da çok iyiydi ksdfjsfsdjfdfgdfgÇok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
Çok iyi ama Luffy'nin yüzündeki yarayı çizmeyi unutmuşsunÇok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.
Kolpaçino izlemedim ama güzel olmuş çamur görüntü bile olsa izlemek farz oldu.Çok üstüne geldikleri için @Kenshiro @Millennium Wizard ve @Whitebear D 'in tarafımdan kopartılması eylemi gerçekleşmiştir.