Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki

Akainu'yu nasıl bilirsiniz?

• Kullanılan toplam oy
    341
Hatersin oğlum işte adamın konusuna gelip salliyorsun düz. Hani mantığı yok yazdıklarinin.
Ne yani karakter konuları karakterin fanlarının toplaşıp kendi aralarında karakter övdüğü bir şey mi? Tabii ki konuyu gördüğüm taktirde karakter hakkında fikirlerimi ifade edeceğim.

Adamın gücüne saygım var ama karakteri kötü. Ne açıdan kötü olduğuna dair fikrimde bariz ortada.

Ne yani karakter konuları karakterin fanlarının toplaşıp kendi aralarında karakter övdüğü bir şey mi? Tabii ki konuyu gördüğüm taktirde karakter hakkında fikirlerimi ifade edeceğim.

Adamın gücüne saygım var ama karakteri kötü. Ne açıdan kötü olduğuna dair fikrimde bariz ortada.
Kelamını doğru dürüst anlattın da bir şey dedik sanki. Dragon katan sensin dedin ama Dragon'u aklamak için çifte standart yaptın söyleyince bozuluyorsun. Akainu konusunda samimi olan ve gerçekten öyle düşünen biri ben Dragon deyince, aynen o'nun da icraatı yok o da dandik der geçer. Zira onu akladığın laflarla Akainu'ya da çok rahat kılıf bulursun ama işine gelmiyor demek ki.

Şu konunu başlığını her gördüğümde gülüyorum :D Bence Sakazuki adalet ile alakası olmayan bir adam çünkü kötülerin düşmanı değil kendine korsan diyen insanların düşmanı.
Gerçek başlık One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Fleet Admiral Sakazuki Bey'di. Bu değişmiş. One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki Bey iyi aslında. Sondaki Bey yakışıyor. :D

Kelamını doğru dürüst anlattın da bir şey dedik sanki. Dragon katan sensin dedin ama Dragon'u aklamak için çifte standart yaptın söyleyince bozuluyorsun. Akainu konusunda samimi olan ve gerçekten öyle düşünen biri ben Dragon deyince, aynen o'nun da icraatı yok o da dandik der geçer. Zira onu akladığın laflarla Akainu'ya da çok rahat kılıf bulursun ama işine gelmiyor demek ki.
Adam hiç bir şey yapmayarak dünyanın en çok aranan adamı olmuş. Her devrim gürültüyle gerçekleşmez bence. Elinde patlayan bir aksiyon görmedim henüz. Evren kaynarken imkansızlık içinde temkinli hareket ederken korkulan bir güç benim için dikkate değer.

Akainu eleştirme sebebim aşırıya kaçması ve makam elde edince o eski halinden eser olmaması. Bana "Sen Abdülhamid'i savundun" metaforu yapma şimdi :D

Adam hiç bir şey yapmayarak dünyanın en çok aranan adamı olmuş. Her devrim gürültüyle gerçekleşmez bence. Elinde patlayan bir aksiyon görmedim henüz. Evren kaynarken imkansızlık içinde temkinli hareket ederken korkulan bir güç benim için dikkate değer.

Akainu eleştirme sebebim aşırıya kaçması ve makam elde edince o eski halinden eser olmaması. Bana "Sen Abdülhamid'i savundun" metaforu yapma şimdi :D
Akainu hiç bir sey yapmayarak filo amirali olmuş. Bak anlatmak istediğim buydu ama anlatamadım bir türlü. Akainu filo amirali olduktan sonra sorumluluk bilinci daha ağır basan bir karakter ve denizcileri düşünerek her adımı 2 kere düşünüyor. Dragon'a uyguladığın tarifeyi Akainu'ya da rahat uygularsın.

Son düzenleme:
Akainu hiç bir sey yapmayarak filo amirali olmuş. Bak anlatmak istediğim buydu ama anlatamadım bir türlü. Akainu filo amirali olduktan sonra sorumluluk bilinci daha ağır basan bir karakter ve denizcileri düşünerek her adımı 2 kere düşünüyor. Dragon'a uyguladığın tarifeyi Akainu'ya da rahat uygularsın.
Akainu hiç bir şey yapmadı demedim aksine yaptıkları aşırılığa kaçmak dedim. Son ciddi icraatını tekrar düşündüm de zaten kazandığı bir savaşta yine aşırılığa kaçmak için kendi askerini (Koby) yakmaya çalışıyordu. Savaşta rakibi birbirine düşürmesi zekiceydi ama bu değil.
@Mihawk @Skywalker 'ın Shanks'dan sonraki fanı oldugu ikinci karakteri buldum. Fena Dragon'cu çıktı. Boyle ufak ufak yoklamalarla tüm fanı oldugu karakterleri bulacağım.
Aokiji de amiraldi ve onu severdim amiral olmasına rağmen. Luffy severim, Zoro severim, Sanji severim,... diye gider bu liste. Tolere edilebilecek yanları olanları severim ama Akainu gibiler için sempati duymuyorum.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık