Lütfen mantığa davet ediyorum. :/
Ryuuma bir Amirali alamaz zaten.En azından Ryuuma bir amirali bile alamaz diyenler azalmış. Forumda gelişme var
Buradan çıkarılacak sonuç Ryuuma amiral alamaz diyenler azalmış ama bitmemiş Peki neden amirali alamasın?Ryuuma bir Amirali alamaz zaten.
Zoro Ryuumayı geçecek diyen kim? Bence Zoro asla Ryuuma seviyesine gelemeyecek bile.
Buradan çıkarılacak sonuç Ryuuma amiral alamaz diyenler azalmış ama bitmemiş Peki neden amirali alamasın?
Dostum sırf Zoro'nun geçeciğine inanıldığı için Ryuuma en güçlüdür deniliyor bazıları tarafından.Bu arada Zoro geçecek diye Ryuma'nın en güçlü olması mantıksız olmuyor. Oradan yürüyemezsiniz yani. 3-4 kişi bunu demiş de. Sizin mantığınızla söylüyorum;
Seri sonunda Zoro=Ryuma+1
Seri sonunda Luffy=Ryuma+2 olabilir. Veya daha fazla.
Bu benim düşüncem değil bu arada. Bu yönde yazanların mantığını açıklamak için söyledim.
Aynı tarafta olmamız garip Ryuuma ucundan gösterilsin Amiral diyenlerden kimse kalmaz zatenAzalarak bitecekler yakında merak etme.
Amirali alacağına dair bir olayı yok.Zoro Ryuumayı geçecek diyen kim? Bence Zoro asla Ryuuma seviyesine gelemeyecek bile.
Buradan çıkarılacak sonuç Ryuuma amiral alamaz diyenler azalmış ama bitmemiş Peki neden amirali alamasın?
Onlar amiral seviciler.Virüs gibiler arada uyku moduna geçip sonra tekrar aktifleşiyorlar.Antibiyotik vs hiçbirşey fayda etmiyor malesef. :/Aynı tarafta olmamız garip Ryuuma ucundan gösterilsin Amiral diyenlerden kimse kalmaz zaten