Çok güzel bir sahne ilk izlediğimde çok gülmüştümSürekli izlediğim bölümlerden, aşırı sevdiğim bir sahnedir.
Bu sahne Luffy'i anlatıyor aslında.
Çok güzel bir sahne ilk izlediğimde çok gülmüştümSürekli izlediğim bölümlerden, aşırı sevdiğim bir sahnedir.
aynen katılıyorum. Yeteri kadar araştırma yapmadan açılmış konu. Mesela Pell'in bombayı yüklenip gitmesi, Luffy'nin Enel'i yenip çanı çalması, Luffy'nin Kutsal ejder tokatlaması ilk aklıma gelenler.Konu yetersiz olmus.Oradakilerin cogundan daha iyi ve efsane niteligi tasiyan sahneler var.Ama bana sorma.Git arastir
Etkilenmiştim ben. 49-54 arasını sürekli izlerim sevdiğimden. Bir de 399-402. Luffy'nin Charloss'a attığı yumruk kısımlarına denk geliyor. Şuan telefonda olduğumdan bulamam ama eklersen iyi olabilir o sahne de baya güzeldir.Çok güzel bir sahne ilk izlediğimde çok gülmüştüm
Bu sahne Luffy'i anlatıyor aslında.
Konunun açılması için yeteri kadar araştırma yapılmasına gerek yok. Arkadaş kendince beğendiği sahneleri '' One Piece En İyi Sahneleri '' çatısı altında paylaşmış. Sende bu konu altında olmasını düşündüğün kendince beğendiğin epic sahneleri paylaşabilirsin.aynen katılıyorum. Yeteri kadar araştırma yapmadan açılmış konu. Mesela Pell'in bombayı yüklenip gitmesi, Luffy'nin Enel'i yenip çanı çalması, Luffy'nin Kutsal ejder tokatlaması ilk aklıma gelenler.
Ne kadar da bilgili bir uye.Franky evini basma sahneside varaynen katılıyorum. Yeteri kadar araştırma yapmadan açılmış konu. Mesela Pell'in bombayı yüklenip gitmesi, Luffy'nin Enel'i yenip çanı çalması, Luffy'nin Kutsal ejder tokatlaması ilk aklıma gelenler.
Olum bak Skype'deyiz hep beraber orada birbirimizle takılıyoruz buraya gelip makara yapmaya kalkıyorsunuz o alıntıladığın arkadaşla.aynen katılıyorum. Yeteri kadar araştırma yapmadan açılmış konu. Mesela Pell'in bombayı yüklenip gitmesi, Luffy'nin Enel'i yenip çanı çalması, Luffy'nin Kutsal ejder tokatlaması ilk aklıma gelenler.
Şuan herkes yazsında sonradan yazılan sahneleri de ekleyeceğimEtkilenmiştim ben. 49-54 arasını sürekli izlerim sevdiğimden. Bir de 399-402. Luffy'nin Charloss'a attığı yumruk kısımlarına denk geliyor. Şuan telefonda olduğumdan bulamam ama eklersen iyi olabilir o sahne de baya güzeldir.