Doğru Ada'mlar çöp ama sahne mükemmel sanji ve zoro'nun birbiri ile uyumlu konuşması çok nadir görünen birşeyO aklıma geldi aslında da adamlar ezik diye eklemedim
Doğru Ada'mlar çöp ama sahne mükemmel sanji ve zoro'nun birbiri ile uyumlu konuşması çok nadir görünen birşeyO aklıma geldi aslında da adamlar ezik diye eklemedim
Dediğim gibi çok sahneye baktığım için gözden kaçırmışım bu sahnede güzelDr. Hiluluk'un ölümü
Kizaru vs Supernovalar
Blackbeard Mock Town
Listedekilerden bu üç sahne kaliteyi yükselten sahneler. Ötekilerde iyi ama sıradan iyi diyeyim bana göre.
Ayrıca Arlong park yürüyüşü nasıl olmaz böyle bir listede. Anket olsa birinci olabilecek bir sahnedir.
Yanlış hatırlamıyorsan ankete 15 adet şık koyabiliyorduk. Daha fazla şık olduğu için koymadım. Hemde dediğim gibi gözden kaçırdığım sahneler var. Onları da arkadaşlar paylaşırsa daha güzel olurBirden fazla seçenek işaretleyebileceğimiz anket olsa güzel olurdu.
Epik olarak favorilerim:
-Luffy vs 3 Amiral
-TB Zoro
Listede olmayanlardan:
-WB ve Shanks'ın haki kapışması bayağı iyiydi. '' Bana akıl vermen için 100 yıl daha yaşaman lazım kozooo.''
-Luffy'nin kutsala çaktığı efsane yumruk.
Sürekli izlediğim bölümlerden, aşırı sevdiğim bir sahnedir.''Zoro,Sanji,Usopp,Nami Üzgünüm ben öldüyorum''
- Luffy'nin idam sahnesi