Çizimin güzelliğine laf etmedim o paltonun orada ne işi var, ona çemkiriyordum.Çizen kişi benzeyen bir şeyler yapmaya çalışmış, anca o kadar benzemiş.
Çizimin güzelliğine laf etmedim o paltonun orada ne işi var, ona çemkiriyordum.Çizen kişi benzeyen bir şeyler yapmaya çalışmış, anca o kadar benzemiş.
Bak mesela bu yorumun yıldırma sebebi. Sen cidden böyle bir yorum atıp da, herhangi bir yaptırımı olmayacağını düşünüyorsan, kuralları baştan bir oku bence.
Ben böyle bir yorum yaptığımı dahi unutmuşum. Bazen öylesine hızlıca yorum atıp geçiyoruz, farkında bile olmadan.Bak mesela bu yorumun yıldırma sebebi. Sen cidden böyle bir yorum atıp da, herhangi bir yaptırımı olmayacağını düşünüyorsan, kuralları baştan bir oku bence.
Bu yorumunu şikayet eden olmamıştı, hasbelkader ben gördüm. Yani ben de görmesem hiçbir işlem yapılmayacaktı. Sana konuda anlatmak istediğim buydu. Bak yıldırma atmadan önce sana uyarı yapsam, kendini böyle savunacaktın.Ben böyle bir yorum yaptığımı dahi unutmuşum. Bazen öylesine hızlıca yorum atıp geçiyoruz, farkında bile olmadan.
Farkında olmadan hata yapmışım, der, hatamı kabul ederdim. Sonra da düzenlerdim mesajı. Bu mesajı atarak haklı olduğumu savunmuyorum, istemsizce hata yaptığımı söylüyorum. O hatayı da uyarılsa düzeltirim, daha çok dikkat ederim.Bu yorumunu şikayet eden olmamıştı, hasbelkader ben gördüm. Yani ben de görmesem hiçbir işlem yapılmayacaktı. Sana konuda anlatmak istediğim buydu. Bak yıldırma atmadan önce sana uyarı yapsam, kendini böyle savunacaktın.
6 yıllık üyesin, 7 bin küsür mesajın var. Bence artık böyle basit şeylerden seni uyarmak absürt bir durum olur. Hani kuralları muallakta bırakacak bir şey olsa neyse, ama böyle bir durumda uyarılmayı bekleme bence.Farkında olmadan hata yapmışım, der, hatamı kabul ederdim. Sonra da düzenlerdim mesajı. Bu mesajı atarak haklı olduğumu savunmuyorum, istemsizce hata yaptığımı söylüyorum. O hatayı da uyarılsa düzeltirim, daha çok dikkat ederim.
Yok benim alakam yok o özentilik yapıyor.