@willard widgeon Buna baktın mı oluyor mu ? Bu arada istihbarat geldi Law Dof’a racon kesiyor yapacakmışsın xD önleme faaliyetlerimiz çoktan başladı.Şu an aklıma bir fikir geldi.Luffy’e Zoro için seni bu kadar mermiden kurtardım yapabilirsin. İlk bölümlerde Zoro bağlıyken.
Şapka kavgasına girdiler iyi mi? Yahahahha
şu an premiere öğreniyorum, onu premiere geçince yapıcam :d@willard widgeon Buna baktın mı oluyor mu ? Bu arada istihbarat geldi Law Dof’a racon kesiyor yapacakmışsın xD önleme faaliyetlerimiz çoktan başladı.
Tamamdır bekliyorum eğer uyuyorsa oradan fena birşey çıkar.Zorlama oluyorsa uğraşma ama komik olmazsa.Ben sadece bir dene dedim yapılması şart değil.Gorosei videosunu kaçıncı kezdir izliyorum öyle uyumlu birşey olsa deli olur.şu an premiere öğreniyorum, onu premiere geçince yapıcam :d
ulan dönüp dönüp şuna bakıp iç geçiriyorum, nereden nereye be.. komutanlar amiral alır diyeni mi görmedi bu gözler, yoksa yonko 2 amirali yener diyeni mi.. çok işler başardık da, daha da fazlasını başaracağız andolsun usta! :d @sensey
O değil de bunlardan en sevdiğim Michelangelo ile Raphael'di. Leonardo hiç sevmezdim, sen o olmuşsun.ulan dönüp dönüp şuna bakıp iç geçiriyorum, nereden nereye be.. komutanlar amiral alır diyeni mi görmedi bu gözler, yoksa yonko 2 amirali yener diyeni mi.. çok işler başardık da, daha da fazlasını başaracağız andolsun usta! :d @sensey