Dragon banner’a ve nickine Garp avatarı yakışmaz, iyilik yaptım.Garp avatarını değiştirtirken için hiç cız etmedi mi?
Dragon banner’a ve nickine Garp avatarı yakışmaz, iyilik yaptım.Garp avatarını değiştirtirken için hiç cız etmedi mi?
Adam babası niye yakışmasın. Zalımsın. Kendine bunu yaptırdığı için BDD daha büyük zalım.Dragon banner’a Garp avatarı yakışmaz, iyilik yaptım.
Adam babası niye yakışmasın. Zalımsın. Kendine bunu yaptırdığı için BDD daha büyük zalım.
SenceGarp avatarını değiştirtirken için hiç cız etmedi mi?
Sana müstahak. Ben sadece önceki avatarına acıdım, güzeldi yani.
Adama bak, Kutsal köpeği olmamak için amiral olmayan adama dragon yakışmaz diyip, Kutsalların en büyük köpeği olan amirali avatar olarak veriyor. Sonra da iyilik yaptım diyor.Dragon banner’a ve nickine Garp avatarı yakışmaz, iyilik yaptım.
Dragon yolunu kaybetmiş, Garp reis koydu noktayı. “Sadece zayıflar yolunu kaybeder”Adama bak, Kutsal köpeği olmamak için amiral olmayan adama dragon yakışmaz diyip, Kutsalların en büyük köpeği olan amirali avatar olarak veriyor. Sonra da iyilik yaptım diyor.
Dragon seride yolunu kaybetmeyen tek adamdır. Garp reisten bile büyük adamdırDragon yolunu kaybetmiş, Garp reis koydu noktayı. “Sadece zayıflar yolunu kaybeder”
Sabah akşam yolları izliyor yönünü kaybetmesi mümkün değil zatenDragon seride yolunu kaybetmeyen tek adamdır. Garp reisten bile büyük adamdır
Komik espriydi reis hoşuma gitmedi amaSabah akşam yolları izliyor yönünü kaybetmesi mümkün değil zaten