sen niye avatar değiştin bir ay demiştikYok daha güçsüz ve haysiyet biri şuna benziyor
sen niye avatar değiştin bir ay demiştikYok daha güçsüz ve haysiyet biri şuna benziyor
Bi hafta dedim ya sana ne ara unuttunsen niye avatar değiştin bir ay demiştik
Nick ya da avatardı iddia Nick 6 ay sürüyor zatenBi hafta dedim ya sana ne ara unuttun
Ben sana avatarı yaptıktan sonra 1 hafta takılırım dedikten sonra cevap vermemişsin. Bende dedim kabul etti herhaldeNick ya da avatardı iddia Nick 6 ay sürüyor zaten
Yok normalde 6 ay ama 1 ay takıl sen diye yazdım 1 haftaya kadar kısmışsınBen sana avatarı yaptıktan sonra 1 hafta takılırım dedikten sonra cevap vermemişsin. Bende dedim kabul etti herhalde
Yok normalde 6 ay ama 1 ay takıl sen diye yazdım 1 haftaya kadar kısmışsın
O zaman tiksavlık yapıp cezamı erteliyorum kardeşim. Ara ara kendi avatarımı ara ara ceza avatarını kullanırım.ona da müsade edersin herhalde. (bu arada hiç merak etme ceza avatarını ne kadar kullandığımın hesaplamasını saati saatine yaparım kuşkun olmasın)Yok normalde 6 ay ama 1 ay takıl sen diye yazdım 1 haftaya kadar kısmışsın
Bunu kullanıver değiştirirkenO zaman tiksavlık yapıp cezamı erteliyorum kardeşim. Ara ara kendi avatarımı ara ara ceza avatarını kullanırım.ona da müsade edersin herhalde. (bu arada hiç merak etme ceza avatarını ne kadar kullandığımın hesaplamasını saati saatine yaparım kuşkun olmasın)
Gene hıyarı verdin demek haBunu kullanıver değiştirirken
Garp avatarını değiştirtirken için hiç cız etmedi mi?Bunu kullanıver değiştirirken