İzle izle özlemişsindir, reis fena oynamış, kahkaahsıda birebir xd ha ha ha ha ha haValla izlemedim, OP bile okumuyorum ne zamandır. Fakat bakarım buna, YouTube da kısa sahnelerini görüyorum.![]()
sanmıyorum öyle yapacaklarını Arabasta'yı komple üçüncü sezon yaparlar bence sonra Jaya ile Skypiea'yı birleştirip dördüncü sezon yaparlar hatta belki Jaya'dan dolayı Skypiea'yı ikiye bölüp ordan da Long Ring Long Land'ı koyarlar Water 7 ve Enies Lobby de birer sezon kaplar başka türlü anlatamazlar bu kadar şeyiArabasta, Jaya ve Skypiea üçüncü sezonda 4,1,3 bölüm olarak işlenebilirse, dördüncü sezonda Long Ring Long Land, Water 7 ve Enies Lobby işlenir. Beşte Thriller Bark, Shabaody, Amazon Lily, İmpel Down Altıncı sezonda Marineford izleriz doya doya
Long Ring kısa bir ark. Davy Back Dövüşü ve Kuzan'ın tanıtılması haricinde önemli bir olay olmuyor. Bir bölümde bile anlatırlar bu mevzuları. Alabasta ve Skypeia için net birer sezon şart. Enies Lobby de muhtemelen Water 7 ile birleştirilir ve tek sezon yapılır. Thriller Bark ve Sabaody'yi tek sezonda anlatsalar, bir sezon da Amazon Lily ve Impel Down için lazım. Marineford'a da bir sezon yazsak, daha zaman atlamasına varmadan dizi 8 sezon oluyor bile.sanmıyorum öyle yapacaklarını arabastayı komple üçüncü sezon yaparlar bence sonra jaya ile skypiea yı birleştirip dördüncü sezon yaparlar hatta beli jayadan dolayı skypiea yı ikiye bölüp ordan da long ring long land ı koyarlar water 7 ve enies lobby de birer sezon kaplar başka türlü anlatamazlar bu kadar şeyi
Nico Robin'in tayfaya katılmasını üçüncü sezonun sonunda yaparlar mı dördüncü sezona mı sarkıtırlar orasını merak ediyorum ben olsam dördüncü sezona sarkıtırdım