Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 175 66.8%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 87 33.2%

• Kullanılan toplam oy
    262
Sezonu bitirdim. Genel olarak yorumlarım luffyi oynayan çocuğa bir türlü ısınamıyorum çok çiğ kalıyor. Zoro gamsızlıktan çok donukluk var gibi ama 1 vs 100 sahnesi çok güzeldi. Robin çok hoş durmuş nami de öyle. İlk sezona göre daha iyi bir sezon ama hala tam değil bence. Hatta tam olmaya biraz uzak diyebilirim. Sezon finalini çok beğenmedim favori bölümüm 2x3 tü.

Bu sezon cidden güzel olmuş, ilk beş bölüm benim için güzel geri kalan bölümler biraz senaryolar karışmış, anca sıkıştırmışlar. Göz tırmalayan şeyler yok değil ama baya var. Fakat ilk sezona göre duygular iyi geçiyor. Luffy pek olmuyor ya … Karakter abuk olduğu için anca bu kadar…. Özellikle Barok ajanlarını baya iyi cast yapmışlar. Robin iyi… @Sir Crocodile sana gif çıktı kdkdkddjdjjdd son olarakta son iki bölüm kötü olmuş, apar topar, pek beğenmedim. Ama Alabasta bir tık daha iyi olacak gibi..

Bu sezon cidden güzel olmuş, ilk beş bölüm benim için güzel geri kalan bölümler biraz senaryolar karışmış, anca sıkıştırmışlar. Göz tırmalayan şeyler yok değil ama baya var. Fakat ilk sezona göre duygular iyi geçiyor. Luffy pek olmuyor ya … Karakter abuk olduğu için anca bu kadar…. Özellikle Barok ajanlarını baya iyi cast yapmışlar. Robin iyi… @Sir Crocodile sana gif çıktı kdkdkddjdjjdd son olarakta son iki bölüm kötü olmuş, apar topar, pek beğenmedim. Ama Alabasta bir tık daha iyi olacak gibi..
Valla izlemedim, OP bile okumuyorum ne zamandır. Fakat bakarım buna, YouTube da kısa sahnelerini görüyorum. :)

Baroque Works'ü sezonun her yerine yaymışlar hikayede birçok şeyi değiştirip. Wapol'le aralarında bağ mı vardı ya diye girip kontrol etmem gerekti. Garp, Luffy, Sanji'deki karakter değişikliklerini beğenmedim genel olarak. Garp fazla "görev" odaklı, takıntılı biri gibi resmedilmiş, sempatik hiçbir yönü yok. Luffy macera seven hafif saf biri gibi, orjinalinden çok daha normal bir karakter. Sanji'den de kadınlar konusundaki beceriksizliği çıkarmışlar, "başarılı" bir kazanovaya dönmüş. Zoro da normalde olduğundan daha akıllı resmedilmiş, süzme salak normalde. Oyunculuklar bu sezonda da kötü bayağı. Buggy'yi beğendim sanırım bir tek, Robin de fena değil ama bu sezon çok az gördük.

Bir de Crocus kafama takıldı, Rumbar Korsanları sanki 50 yıl önce değil de 10-15 yıl önce yanına uğramış gibiydi görüntüsü. Orada da tarihleri mi değiştirdiler diye düşündüm.
Fazla düşünme hacı bak geç :D Bu yapım şuan öyle bir yapım bak geçlik ben ileri sara sara gidiyorum malesef buna mecbur bıraktılar.

Birşeyi merak ediyorumda bu karakterler One Piece takip ediyorlarmıymış? Yani güncel One Piece okurları veya izleyenlerimiymiş? Bana bu proje gelince One Piece'in adını duyduklarını düşünmeye başladım da artık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık