Wataame Daisuki Dün 15:20 da #3,672 Sir Crocodile dedi ki: Valla izlemedim, OP bile okumuyorum ne zamandır. Fakat bakarım buna, YouTube da kısa sahnelerini görüyorum. Genişletmek için tıkla ... İzle izle özlemişsindir, reis fena oynamış, kahkaahsıda birebir xd ha ha ha ha ha ha
Sir Crocodile dedi ki: Valla izlemedim, OP bile okumuyorum ne zamandır. Fakat bakarım buna, YouTube da kısa sahnelerini görüyorum. Genişletmek için tıkla ... İzle izle özlemişsindir, reis fena oynamış, kahkaahsıda birebir xd ha ha ha ha ha ha
Karga 57 dakika önce #3,673 Arabasta, Jaya ve Skypiea üçüncü sezonda 4,1,3 bölüm olarak işlenebilirse, dördüncü sezonda Long Ring Long Land, Water 7 ve Enies Lobby işlenir. Beşte Thriller Bark, Shabaody, Amazon Lily, İmpel Down Altıncı sezonda Marineford izleriz doya doya
Arabasta, Jaya ve Skypiea üçüncü sezonda 4,1,3 bölüm olarak işlenebilirse, dördüncü sezonda Long Ring Long Land, Water 7 ve Enies Lobby işlenir. Beşte Thriller Bark, Shabaody, Amazon Lily, İmpel Down Altıncı sezonda Marineford izleriz doya doya