MRTFR Bugün 10:37 #3,631 İkinci sezon IGN'den 9/10 almış. https://x.com/i/web/status/2031271453300060638
Kirli Sakal Bugün 11:05 #3,633 Dizi sitelerine yükleseler de izlesem, netflix aboneliğim iptal benim.
DenizinŞövalyesi Bugün 12:05 #3,635 Çok fazla spoilera maruz kalınıyor haliyle. bir an önce izleyip bitirmek lazım
Smoker Bugün 12:07 #3,636 DenizinŞövalyesi dedi ki: Çok fazla spoilera maruz kalınıyor haliyle. bir an önce izleyip bitirmek lazım Genişletmek için tıkla ... O yüzden komple sezonun bölüm konularını açtım, izleyen direkt oraya yazar.
DenizinŞövalyesi dedi ki: Çok fazla spoilera maruz kalınıyor haliyle. bir an önce izleyip bitirmek lazım Genişletmek için tıkla ... O yüzden komple sezonun bölüm konularını açtım, izleyen direkt oraya yazar.
Dr. Hiluluk Bugün 12:40 #3,637 Sırf bu ucuz, pespaye dizi için Neşflix almak istemeyenler için, s2 malum ortamlara düşmüş an itibariyle.
Sırf bu ucuz, pespaye dizi için Neşflix almak istemeyenler için, s2 malum ortamlara düşmüş an itibariyle.
justahuman Bugün 13:30 #3,638 Vatana millete hayırlı olsun. Bugün izleyemem muhtemelen ama ilk fırsatta izleyeceğim
Dr. Hiluluk 44 dakika önce #3,639 Animeyi de salıp diziden takip etme işi. Elbaf'a kaç senede gelirler ama o sorun. Düzenli gelse animeyi de bırakıp diziden takibe geçerdik ne güzel.
Animeyi de salıp diziden takip etme işi. Elbaf'a kaç senede gelirler ama o sorun. Düzenli gelse animeyi de bırakıp diziden takibe geçerdik ne güzel.